<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Business Analyst

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer. 

Business Analyst bij TJIP

Als Business Analyst wil je weten hoe het écht zit. Je neemt geen genoegen met vage antwoorden. Met het vizier op het eindresultaat durf je door te vragen. Je begrijpt de business van de klant, of het nu een hypotheekaanbieder, een verzekeraar, of een heel andere soort organisatie betreft. Je bent communicatief vaardig, maar ook technisch goed onderlegd. Je kan de vertaalslag van klantwensen naar concrete, hapklare opdrachten voor het team van software engineers maken. Op deze manier zorg je ervoor dat Business en IT elkaar versterken en begrijpen.

Wat is jouw profiel?

Door je nieuwsgierigheid kom je achter betere informatie waardoor jouw oplossingen aantoonbaar beter resultaat leveren. Je kan jouw creativiteit de vrije loop laten en je stempel drukken op innovatie bij grote klanten in de financiële sector. Je kan wensen vertalen naar oplossingen. Met een goede beheersing van de Engelse taal spreek je de taal van ontwikkelaars omdat je ervaring hebt in het vakgebied.

Herken jij jezelf in de volgende competenties?

 • Zelfstandig - we zullen je altijd steunen, maar houden niet je hand vast.
 • Proactief - durft initiatief te nemen
 • Leergierig -  binnen de IT-sector staat niets stil. Jij dus ook niet!
 • Technische kennis is een pré
 • Verzekeringskennis is een pré
 • Communicatief vaardig -  je moet veel communiceren met klanten, collega's en partners.
 • Trots - zo trots dat je er alles aan zult doen om de systemen te laten draaien en altijd op zoek blijft naar verbeteringen. 

Wat ga je doen?

Als Business Analyst voor één van onze platforms heb je de lead in het technische voorwerk van projecten en houd je het internationale projectteam gefocust en op schema. Inhoudelijk gaat het enerzijds om algemeen analistenwerk t.b.v. een development team dat gebruikersfunctionaliteiten bouwt, anderzijds zit er een nadruk op verzekerings- en financieel specifieke zaken. Denk hierbij aan analyse ten behoeve van een WFT-module en het begrijpen hoe specifieke verzekeringen werken om te snappen welke informatie nodig is. Samen met een designer en PO kleur je zo de roadmap van het platform in.

Over TJIP

TJIP vindt belangen van mensen het allerbelangrijkste. Wij zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. TJIP zet zich in om jou voldoende ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken van softwareontwikkeling. Benieuwd naar onze werkomgeving? Neem dan nu contact op!

 • Platte organisatie
 • Uitgestippelde groeipaden
 • Prettige sfeer en de beste collega's
 • Trainingen en opleidingen
 • Marktcomform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en één van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

 1. Vul het onderstaande formulier in 
 2. Ontvang van ons een e-mail
 3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter

tell-a-friend-tablet.png