<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Werken bij TJIP

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. 

Wat betekent dat?

  • Softwareplatforms bouwen waar je trots op kan zijn 
  • Blijven ontwikkelen van je skillset en kennis
  • Sparren met klanten over producten en je creativiteit de vrije loop laten gaan
  • Werk op een informele manier aan grote projecten
  • Druk je stempel op innovatie bij bedrijven als Blackrock, Eurocross, ASR en Aegon.

TJIP biedt je meer dan een carrière in de IT

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. Daarnaast krijg je alle ruimte om door te leren zodat je het beste uit jezelf kan halen. Dit gaat gepaard met een mooi kantoor, het beste materiaal en fijne collega's. In kleine teams kun je je stempel drukken op software voor grote klanten. Natuurlijk biedt TJIP je ook een ruim marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, een unieke kans voor jouw carriere.

Waar wij naar zoeken

Wij zoeken naar echte creatievelingen met technische en innovatieve kennis die klantwensen om kunnen zetten in slimme software-oplossingen. Je schrijft samen met collega's de mooiste enterprise applicaties.

Je werkt graag samen met intelligente klanten en vindt het fijn om op een originele en eigenwijze manier goede software-oplossingen te maken. Bij TJIP kun je je creativiteit kwijt in het ontwerpen en realiseren van professionele applicaties van de hoogste kwaliteit.

Je hebt hiermee een echte impact op innovatie bij grote klanten.

TJIP in een notendop

Corporate Video 

Werk mee aan Business Platforms die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt:

bike-boy.png

TJIP & Delft

TJIP is gevestigd op het tech-park in Delft, een plek voor innovatieve- en kennisintensieve organisaties. Wij zijn hier omringd door start-ups, andere software ontwikkelaars en diverse fintech bedrijven. Naast de goede bereikbaarheid is een groot voordeel aan deze locatie dat wij nauwe banden met de TU Delft onderhouden. Zo financieren wij diverse onderzoeken, sponsoren wij met enige regelmaat events en hosten wij 'inhouse' dagen. 

Wij nodigen je graag uit in ons indrukwekkende 'ecologische' hoofdkantoor in Delft! 

Doe een open sollicitatie!

Neem contact op:

Wil je meer weten over TJIP? Je kan ook zelf altijd even contact opnemen!

Bereik ons via telefoon, e-mail of stuur ons je bericht via een van onze Social Media accounts.

Laat hier je gegevens achter:

Staat jouw vacature er niet tussen maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en geef aan wat jouw interessegebied is. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek!