<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Cloud Engineer

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met onze innovatiekracht gaan we de strijd aan met complexiteit. We zijn gedreven om het verschil te maken voor klanten en eindgebruikers. We werken graag samen met onze klanten om tot de beste eindresultaten te komen. Wij maken innovatieve platforms die perfect aansluiten op de processen en systemen van financieel dienstverleners, zodat zij nog beter kunnen ondernemen. Wij werken met moderne technieken, waaronder Kubernetes, Microservices, Distributed Systems en Azure.

 

Werk mee aan onze groei en innovatie! 

Wij zoeken een collega die klanttevredenheid voorop heeft staan. Je wordt verantwoordelijk voor het aansturen van de Service Desk en springt bij waar dat nodig is. Je monitort de prestaties van onze applicaties, signaleert issues en neemt het initiatief om optimalisaties door te voeren of te adviseren aan anderen. Omdat jouw vakgebied nooit stil staat, hou je de laatste ontwikkelingen in de gaten en speel je in op de trends die je waarneemt.
 
TJIP host al haar applicaties in de cloud. Met jouw ruime kennis van de Microsoft Azure Cloud help je jouw collega’s bij het inrichten van de hosting omgevingen. Waar nodig begeleid je releases en aanpassingen in de infrastructuur.

TJIP is de trotse eigenaar van ISO27001 en SOC2 certificeringen. Jij ondersteunt TJIP in het behalen en behouden van onze certificeringen. Hierbij heb je zowel een adviserende als uitvoerende rol.

Wie ben jij?

Wij zoeken een doortastende, communicatieve en volhardende collega. Bij voorkeur heb jij kennis en ervaring met Azure cloud engineering, scripting, rechten- en autorisatiestructuren, applicatie- en databaseservers en netwerken.

En weet jij je weg te vinden met Kubernetes clusters, of lijkt het je leuk om je dit eigen te maken. Kennis en ervaring met Linux is een pré en anders krijg je de kans om je daar bij ons verder in te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

Bij TJIP werken we Agile volgens de Scrum methodiek. TJIP is een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid belangrijk zijn. Bij TJIP krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken en softwareontwikkeling. Ontspanning tijdens het werk vinden wij belangrijk. Op kantoor kun je samen met collega’s lunchen, lunchwandelen, tafeltennissen en darten. Daarnaast wordt regelmatig professionele stoelmassage aangeboden.
 
Natuurlijk biedt TJIP jou een ruim salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een pensioenbijdrage en een bijdrage voor je ziektekostenverzekering. Wij helpen jou om je te blijven ontwikkelen met opleidingen en kennisdeling. Je krijgt een laptop van de zaak en het is mogelijk om het werken op kantoor met thuiswerken te combineren. 

 

  • Passend salaris
  • 25 vakantiedagen 
  • Vakantiegeld 
  • Pensioenbijdrage 
  • Laptop 
  • Lunch op kantoor 
  • Opleiding 

Solliciteer direct!

Wil je met ons kennismaken?

Je bent van harte welkom om met ons verder te praten over software engineering, innovatie en jouw ambities. Dat kan telefonisch, online of op ons kantoor in Delft. Laat je gegevens achter op onze website, via hr@tjip.com of stuur een berichtje naar 06-24 54 93 79.

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

  1. Vul het onderstaande formulier in 
  2. Ontvang van ons een e-mail
  3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter:

tell-a-friend-tablet.png