<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Finance Manager

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

 

Finance Manager bij TJIP

In deze veelzijdige functie ben je enerzijds financieel eindverantwoordelijk voor onze twee business units, waar de praktische uitvoering wordt verzorgd door twee collega’s en anderzijds ben je sparringpartner voor de directie. Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de financiële roadmap. Eén van jouw opdrachten is om de business control te verbeteren en interne beheersbaarheid verder te vergroten.

Je begeleidt en bereidt uiteraard verschillende financiële overzichten en rapporten voor zoals kostenanalyses en je evalueert de financiële overzichten met de directie.

Wie ben jij?

Als Finance Manager ben je in staat om, vanuit ervaring, toekomstige mogelijkheden en risico's te signaleren. Met je analytische vaardigheden ontwikkel je gerichte stuurinformatie die de directie ondersteunt in de te nemen beslissingen.

Je bent actief betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van doelen, beleid, prioriteiten en procedures met betrekking tot het financieel management.

Herken jij jezelf in de volgende competenties?

 • Zelfstandig  we zullen je altijd steunen, maar houden niet je hand vast. 
 • Leergierig  binnen de IT-sector staat niets stil. Jij dus ook niet! 
 • Communicatief vaardig  je moet veel communiceren met (interne) klanten en collega's. 
 • Inlevingsvermogen  je  toont openheid, interesse en aandacht naar klanten en collega’s. 

Wil je meer weten over deze kans? Neem dan beslist contact met ons op. We kijken uit naar je reactie! 

Dit is wat wij bieden

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. We zijn een ‘platte’ organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. TJIP zet zich in om jou voldoende ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken van softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP jou een competitief salaris met marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Platte organisatie
 • Uitgestippelde groeipaden
 • Prettige sfeer en de beste collega's
 • Trainingen en opleidingen
 • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en één van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

 1. Vul het onderstaande formulier in 
 2. Ontvang van ons een e-mail
 3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter!

tell-a-friend-tablet.png