<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Samen innoveren

Wij bij TJIP geloven dat de echte innovatieslagen niet achter gesloten deuren worden gemaakt, maar in samenwerking met anderen. Met die overtuiging is het TJIP Innovation Lab tot leven gekomen.  

Tjip_innovatielab Web

 

 

Werken met de voordelen van een start-up

We combineren de snelheid en wendbaarheid van een start-up met de ‘deep expertise’ van een gevestigd IT-bedrijf en starten zo sneller dan dat we praten. Hiermee creëren we een klimaat waarin ideeën gedijen en uitgroeien tot succesvolle producten en diensten.

Het proces

Het doel is om samen met marktpartijen concepten en oplossingen te realiseren op basis van nieuwe inzichten en technische kennis. Zo blijven wij klantreizen innoveren waarmee we relevant blijven voor de consument van de toekomst.

Formule voor succes

Onze innovatietak draait alomvattend om het samen laagdrempelig innoveren. Dit is mogelijk door te werken vanuit een partnerrelatie in tegenstelling tot de traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Het zoeken naar gezamenlijke doelen en belangen staat zo centraal en financiële risico’s worden gedeeld. Interessante ideeën vanuit de markt kunnen hierdoor veel sneller worden opgepakt.  

Cases

Duurzaam wonen

Wij zien binnen de woningmarkt diverse kansen voor het vergroten van interactie, het verduurzamen van woningen en het bewustmaken van de mogelijkheden rond wonen. Samen met onze partners werken wij aan innovatieve en eerlijke oplossingen voor de woningmarkt.

Lees meer

Voice bij hypotheken

Nu Google Home voor een paar tientjes verkrijgbaar is ligt lijkt een hype niet meer te stoppen. Maar wat is de impact voor financiële dienstverleners? En hoe kunnen zij nieuwe technologieën inzetten voor hun klant?

Lees meer

Contactformulier

Contact:

Heb je een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze social media-accounts.

call TJIP +31 [0]15-789 0 789
email TJIP info@tjip.com

Sparren?

Laat hieronder je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Maarten de Jonge
Marketing Lead