<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
<  Terug naar home
Neem contact op
Scroll down to enter

Welkom in ons Innovation Lab

In het TJIP Innovation Lab experimenteren wij met innovaties die op de lange termijn bepalend kunnen zijn voor onze klanten en denken wij na over de rol die TJIP in deze veranderprocessen zal gaan hebben.

Daarnaast proberen wij onze kennis te delen met anderen om samen te zoeken naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Ons uitgangspunt hierin is om de brug te slaan tussen mens en techniek.

TJIP Innovation Lab module

Cloud computing

Op basis van 'Platform as a Service' (PaaS) bouwt TJIP cloudcomputingservices voor het ontwikkelen, testen, leveren en beheren van softwaretoepassingen. Het optimaliseren en perfectioneren van deze services is binnen ons innovatieteam een continue uitdaging.

PSD2

De Payment Service Directive 2 is de implementatie van een EU-richtlijn die zorgt voor de verdere uniformering van het betalingsverkeer in de Europese Unie. TJIP houdt zich bezig met de gevolgen en technische veranderingen voor financiële dienstverleners. 

TJIP Innovation Lab modules

AI & Blockchain

Door te experimenteren met kunstmatige intelligentie en Blockchain technologieën tracht TJIP, met software gedreven expertsystemen, computers creatief te leren denken en bedrijfsprocessen veiliger, sneller en efficiënter te laten verlopen.

AVG

Wat kunt u als organisatie doen om klaar te zijn voor de nieuwe privacywetgeving (Algemene Verordening gegevensbescherming)? Dit is een vraag waar TJIP op dit moment concrete invulling aan geeft.

De formule tot succes

Doordat wij als TJIP constant bezig zijn om up-to-date te blijven en ons bezig houden met de laatste ontwikkelingen op macro- en mesoniveau lukt het ons een leidende rol te houden op zowel technisch als intellectueel vlak. Deze kennis proberen wij over te brengen tijdens onze TJIP Sessions.

Over TJIP Sessions

TJIP organiseert regelmatig informele sessies waarbij beslissers en concullega's uit de financiële sector elkaar kunnen ontmoeten om het te hebben over innovatie. Tijdens onze sessies behandelen we diverse actuele vraagstukken en de laatste ontwikkelingen.

Inschrijven:

  • Over het event:
    Informele sessies met beslissers en concullega's uit de financiële sector. Wat gaat Blockchain concreet voor ons betekenen en hoe kunnen wij ons slim op deze technologie voorbereiden?

Alerts voor TJIP updates

Schrijf u in voor onze TJIP updates en mis nooit meer een TJIP event:

De TJIP Quick Scan

Benieuwd wat TJIP voor uw organisatie kan betekenen en hoe Business Platforms een bijdrage kunnen leveren aan uw huidige bedrijfsprocessen? Vraag dan vrijblijvend een TJIP Quick Scan aan.

Een van onze consultants gaat graag met u in gesprek om te kijken op welke vlakken uw organisatie geprofessionaliseerd en gedigitaliseerd kan worden. 

TJIP Innovation Lab Quick Scan Strategize

Strategische Scan

TJIP Business Platforms vergemakkelijken het werk van gebruikers, geven inzicht en controle op belangrijke keuzemomenten en maken technologie toegankelijk en hanteerbaar.

Ontdek hoe Business Platforms uw organisatie leaner en efficiënter kunnen maken door middel van een persoonlijke bedrijfsanalyse.

Aanvragen Quick Scan
TJIP Innovation Lab Quick Scan Funding

Funding Scan

TJIP investeert in bestaande en nieuwe Business Platforms omdat we niet alleen klanten willen overtuigen van de noodzaak van digitale transformatie, we zijn zelfs bereid risico's te dragen.

Heeft uw case genoeg draagvlak en relevantie voor een samenwerking?

Aanvragen Quick Scan
TJIP Innovation Lab Quick Scan Innovation

Innovation Scan

Benieuwd op welke gebieden uw organisatie kan of misschien wel moet vernieuwen, verbeteren en veranderen?

Laat u door TJIP adviseren en blijf relevant in een snel veranderende wereld.

Aanvragen Quick Scan

Prototyping

Wij bij TJIP geloven dat de echte innovatieslagen niet intern worden gemaakt, maar in samenwerking met anderen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar manieren van samenwerking met partners, branchegenoten of zelf concurrenten. Óók als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe producten of proposities. TJIP gaat graag het gesprek met u aan op het gebied van innovatie en nieuwe innitiatieven. 

Neem contact op

TJIP Innovation Lab Prototyping

Contactformulier

Zelf contact opnemen

Heeft u een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze socialmedia-accounts.

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bram Nawijn
Director Innovations
TJIP Bram Nawijn Director Innovations
Terug naar de website