<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Samen innoveren

Tjip_innovatielab Web

 

Wij bij TJIP geloven dat de echte innovatieslagen niet achter gesloten deuren worden gemaakt, maar in samenwerking met anderen. Met die overtuiging is het TJIP Innovation Lab tot leven gekomen.  

Werken met de voordelen van een start-up

We combineren de snelheid en wendbaarheid van een startup met de ‘deep expertise’ van een gevestigd IT-bedrijf en starten zo sneller dan dat we praten. Hiermee creëren we een klimaat waarin ideeën gedijen en uitgroeien tot succesvolle producten en diensten.

Het proces

Het doel is om samen met marktpartijen concepten en oplossingen te realiseren op basis van technische inzichten en kennis. Op deze manier slaan we de brug tussen de TJIP Investors en de praktijk; we investeren in innovatieprojecten waarin wij geloven en voeren deze uit vanuit het Lab.

Formule voor succes

Het TJIP Innovation Lab draait alomvattend om het samen laagdrempelig innoveren. Dit is mogelijk door in het Lab te werken vanuit een partnerrelatie in tegenstelling tot de traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Het zoeken naar gezamenlijke doelen en belangen staat zo centraal en financiële risico’s worden gedeeld. Interessante ideeën vanuit de markt kunnen hierdoor veel sneller worden opgepakt.  

Cases

Loft

Wij zien binnen de woningmarkt diverse kansen voor het vergroten van sociale cohesie/sociale interactie, het verduurzamen van woningen en het bewustmaken van de mogelijkheden rond wonen. Onder de werknaam Loft werken wij met onze partners aan innovatieve en eerlijke oplossingen voor de woningmarkt.

Lees meer

Voice bij hypotheken

Nu de Google Home Mini voor een paar tientjes in de supermarkt ligt lijkt een hype niet meer te stoppen. Maar wat kunnen financiële instellingen en adviseurs hier mee?

Binnen het Innovation Lab hebben we een aansluiting gemaakt op onze maximale hypotheekberekening en diverse Jumba services. Met voice kan je berekenen hoeveel je kunt lenen en het aanvraagproces voor een hypotheek opstarten. 

Contactformulier

Zelf contact opnemen

Heeft u een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze socialmedia-accounts.

call TJIP +31 [0]15-789 0 789
email TJIP info@tjip.com

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kees Haverkamp
Head of Innovations
Kees Haverkamp TJIP Newest Industry website