<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
<  Terug naar home
Neem contact op
Scroll down to enter

Welkom in ons Innovation Lab

Wij bij TJIP geloven dat de echte innovatieslagen niet achter gesloten deuren worden gemaakt, maar in samenwerking met anderen. Met die overtuiging is TJIP in 2018 gestart met het opzetten van een eigen Innovation Lab.  

Het TJIP Innovation Lab draait alomvattend om het samen laagdrempelig innoveren. Dit is mogelijk door in het Lab te werken vanuit een partnerrelatie in tegenstelling tot de traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Het zoeken naar gezamenlijke doelen en belangen staat zo centraal en financiële risico’s worden gedeeld. Interessante ideeën vanuit de markt kunnen hierdoor veel sneller worden opgepakt.  

We combineren de snelheid en wendbaarheid van een startup met de ‘deep expertise’ van een gevestigd IT-bedrijf en starten zo sneller dan dat we praten. Hiermee creëren we een klimaat waarin ideeën gedijen en uitgroeien tot succesvolle producten en diensten.

TJIP Innovation Lab module

Cloud computing

Op basis van 'Platform as a Service' (PaaS) bouwt TJIP cloudcomputingservices voor het ontwikkelen, testen, leveren en beheren van softwaretoepassingen. Het optimaliseren en perfectioneren van deze services is binnen ons innovatieteam een continue uitdaging.

PSD2

De PSD2 is de implementatie van een EU-richtlijn die zorgt voor de verdere uniformering van het betalingsverkeer in de Europese Unie. TJIP houdt zich bezig met de gevolgen en technische veranderingen voor financiële dienstverleners. 

TJIP Innovation Lab modules

AI & Machine Learning

Door te experimenteren met kunstmatige intelligentie en Machine Learning tracht TJIP, met software gedreven expertsystemen, computers creatief te leren denken en bedrijfsprocessen veiliger, sneller en efficiënter te maken.

AVG

Wat kunt u als organisatie doen om klaar te zijn voor de nieuwe privacywetgeving (Algemene Verordening gegevensbescherming)? Wat is het effect op uw organisatie en wat zijn door voordelen voor de consument?

De formule tot succes

Onze kennis delen wij door middel van E-books en Whitepapers die wij met veel toewijding maken in samenwerking met klanten en partners. Inspireren, verder helpen en verbreden van inzichten om in de praktijk toe te kunnen passen, dat is ons doel. 

Ontdek onze E-books & Whitepapers

TJIP Sessions & Events

TJIP organiseert regelmatig informele sessies waarbij beslissers en concullega's uit de financiële sector elkaar kunnen ontmoeten om het te hebben over innovatie. Tijdens deze sessies behandelen we diverse actuele vraagstukken en de laatste ontwikkelingen in de markt.

Anmelden

  • Over het event:
    Informele sessies met beslissers en concullega's uit de financiële sector. Wat gaat Blockchain concreet voor ons betekenen en hoe kunnen wij ons slim op deze technologie voorbereiden?

Alerts voor TJIP updates

Schrijf u in voor onze TJIP updates en mis nooit meer een TJIP event:

Aan tafel met TJIP?

Benieuwd wat TJIP voor uw organisatie kan betekenen en hoe Business Platforms een bijdrage kunnen leveren aan uw huidige bedrijfsprocessen? Vraag dan vrijblijvend een TJIP Quick Scan aan.

Een van onze consultants gaat graag met u in gesprek om te kijken op welke vlakken uw organisatie geprofessionaliseerd en gedigitaliseerd kan worden. 

TJIP Innovation Lab Quick Scan Strategize

Strategie

TJIP Business Platforms vergemakkelijken het werk van gebruikers, geven inzicht en controle op belangrijke keuzemomenten en maken technologie toegankelijk en hanteerbaar. Ontdek hoe Business Platforms uw organisatie leaner en efficiënter kunnen maken.

Aanvragen consult
TJIP Innovation Lab Quick Scan Funding

Funding

TJIP investeert in bestaande en nieuwe Business Platforms omdat we niet alleen klanten willen overtuigen van de noodzaak van digitale transformatie, we zijn zelfs bereid risico's te dragen.

Heeft uw case genoeg draagvlak en relevantie voor een samenwerking?

Aanvragen consult
TJIP Innovation Lab Quick Scan Innovation

Innovatie

Benieuwd op welke gebieden uw organisatie kan of misschien wel moet vernieuwen, verbeteren en veranderen? Bent u klaar voor de toekomst?

Laat u door TJIP adviseren en blijf relevant in een snel veranderende wereld.

Aanvragen consult

Prototyping

De vraag rijst waarom een apart Innovation Lab nodig is als marktpartijen ook gewoon de telefoon kunnen pakken om een afspraak te maken met TJIP. Ook dat kan, maar dan werken we vanuit de traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer verhouding.

Als onze klanten, parterns of zelfs concurrenten zeggen dat ze een nieuwe idee willen testen kunnen ze dat met ons in het Lab gaan ontwikkelen. Dan hebben we meer een partnerrelatie met elkaar. In een opdrachtgeversrelatie draait het meer om het gericht oplossen van een probleem.

TJIP gaat graag het gesprek met u aan op het gebied van innovatie en nieuwe innitiatieven. 

Neem contact op

TJIP Innovation Lab Prototyping

Contactformulier

Zelf contact opnemen

Heeft u een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze socialmedia-accounts.

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kees Haverkamp
Technology & Innovation
Kees Haverkamp TJIP Newest Industry website.png
Terug naar de website