<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Samen innoveren

Tjip_innovatielab Web

 

Wij bij TJIP geloven dat de echte innovatieslagen niet achter gesloten deuren worden gemaakt, maar in samenwerking met anderen. Met die overtuiging is het TJIP Innovation Lab tot leven gekomen.  

Werken met de voordelen van een start-up

We combineren de snelheid en wendbaarheid van een startup met de ‘deep expertise’ van een gevestigd IT-bedrijf en starten zo sneller dan dat we praten. Hiermee creëren we een klimaat waarin ideeën gedijen en uitgroeien tot succesvolle producten en diensten.

robbot
cloud

Durven investeren

Ons doel is om samen met marktpartijen nieuwe concepten en oplossingen te realiseren op basis van technische inzichten en kennis. Op deze manier slaan we de brug tussen de TJIP Investors en de praktijk; we investeren in innovatieprojecten waarin wij geloven en voeren deze uit vanuit het Lab. 

 

Meer over Platform Investors

Formule voor succes

Het TJIP Innovation Lab draait alomvattend om het samen laagdrempelig innoveren. Dit is mogelijk door in het Lab te werken vanuit een partnerrelatie in tegenstelling tot de traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Het zoeken naar gezamenlijke doelen en belangen staat zo centraal en financiële risico’s worden gedeeld. Interessante ideeën vanuit de markt kunnen hierdoor veel sneller worden opgepakt.  

Het proces

Benieuwd wat TJIP voor uw organisatie kan betekenen en hoe Business Platforms een bijdrage kunnen leveren aan uw huidige bedrijfsprocessen? Laten we aan tafel gaan!

Een unieke relatie

De vraag rijst waarom een apart Innovation Lab nodig is als marktpartijen ook gewoon de telefoon kunnen pakken om een afspraak te maken met TJIP. Ook dat kan, maar dan werken we vanuit de traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer verhouding.

Als onze klanten, parterns of zelfs concurrenten zeggen dat ze een nieuwe ideeën willen testen kunnen ze dat met ons in het Lab gaan ontwikkelen. Dan hebben we meer een partnerrelatie met elkaar. 

Contactformulier

Zelf contact opnemen

Heeft u een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze socialmedia-accounts.

call TJIP +31 [0]15-789 0 789
email TJIP info@tjip.com

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kees Haverkamp
Head of Innovations
Kees Haverkamp TJIP Newest Industry website