<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Smart Journeys op maat

Wij werken nauw samen met opdrachtgevers om op maat gesneden software van zeer hoge kwaliteit te realiseren. Zo ontstaat een uitzonderlijk goede en efficiënte gebruikerservaring waarmee opdrachtgevers zich onderscheiden in de markt. Zij realiseren daarmee een hoger rendement uit nieuwe en bestaande klanten.

 

TJIP heeft ruim twintig jaar ervaring bij ondersteuning van organisaties die op cruciale momenten voor hun klanten het verschil moeten maken. TJIP is actief in de sectoren Wonen & Lenen, Verzekeren, Pensioen en ook in de Zorg.

 

TJIP begrijpt hoe consumenten en professionals hun keuzes maken, hoe ze diensten afnemen en daar vervolgens als klant mee om willen gaan. Deze expertise over de totale customer journey helpt de adviseurs en ontwikkelaars van TJIP om samen met hun klanten oplossingen te creëren die leiden tot gestroomlijnde, efficiënte processen en een uitzonderlijk goede gebruikservaring.

Vertrouwd door onder andere

ABN1
Stater1
AIG1
Blackrock1
Movir1
NEO Hypotheken1
Rabobank1
ASR22