<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Backoffice

2.7 - stap 1@4x mobile 2.7 - 1@4x
2.7 - stap 2@4x mobile 2.7 - 2@4x
2.7 - stap 3@4x mobile 2.7 - 3@4x
1
2
3
Toezichthouders stellen hogere eisen aan backoffice systemen. In veel gevallen zijn backoffices nog niet efficiënt en beheersbaar ingericht. 
TJIP biedt een complete backoffice as a service met een modulaire opbouw. De backoffice is gemakkelijk te integreren in een bestaand landschap en dankzij de open structuur eenvoudig aan te sluiten op online platformen.
De kernadministratieprocessen zijn efficiënt en beheersbaar georganiseerd. Er is een naadloos proces waarmee klanten zekerheid hebben over hun verzekering. 

Wat is het?

Een complete backoffice waarin verzekeraars en volmachten alle nieuwe en bestaande polissen, contracten en dossiers van begin tot eind van de looptijd kunnen beheren. De backoffice is geschikt voor STP-verwerking van offertes, aanvragen, polissen, mutaties en claims. Dit maakt het uitvoeren van de kernprocessen binnen de polisadministratie efficiënter en beter beheersbaar.


Het systeem is geschikt voor een grote variëteit aan polissen en producten, zowel voor particuliere en zakelijke schadeverzekeringen als ook voor inkomensverzekeringen en diverse levensverzekeringen. Het backofficesysteem omvat alle benodigde componenten voor het beheren van een polisadministratie, waaronder een volledig STP-acceptatieproces, financieel beheer voor zowel incasso als excasso, debiteurenbeheer, claimmodule, adviseursmodule, templatebeheer voor output, agenda beheer en nog veel meer.

 

We kunnen een volledig nieuwe omgeving voor contractadministratie implementeren en deze ook laten aansluiten op de reeds aanwezige infrastructuur. We kunnen ook gefaseerd een bestaande administratie omzetten naar een nieuwe en duurzame oplossing. Kortom, het systeem is flexibel en kan ook worden ingezet als aanvulling op een bestaand administratiesysteem, wanneer dit niet meer technisch verder wordt ontwikkeld.

 

Voordelen

  • Gemakkelijk te koppelen aan (externe) online platformen.
  • Web-based.
  • Uitgebreide rapportages.
  • Aantoonbaar voldoen aan Good Practice Uitbesteding Verzekeraars.
  • Eenvoudig inrichten van producten.

 

  Deze module is onderdeel van TJIP Smart Platform. Een uniek modulair platform voor financieel dienstverleners wat eindgebruikers helpt bij het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten.