<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Backoffice

2.7 - stap 1@4x mobile 2.7 - 1@4x
2.7 - stap 2@4x mobile 2.7 - 2@4x
2.7 - stap 3@4x mobile 2.7 - 3@4x
1
2
3
Naadloze klantbediening wordt steeds belangrijker en toezichthouders stellen hogere eisen aan klantbeheer. In veel gevallen zijn backoffices nog niet efficiënt en beheersbaar ingericht.
TJIP biedt een complete backoffice met een open structuur. De module is gemakkelijk te integreren in een bestaand landschap en aan te sluiten op online platformen.
Een naadloos proces dat klanten zekerheid geeft over hun verzekering. De kernadministratieprocessen zijn efficiënt en beheersbaar conform de laatste wet- en regelgeving zoals DORA.

Wat is het?

Een compleet administratiesysteem waarin verzekeraars alle nieuwe en bestaande polissen, contracten en dossiers kunnen beheren van begin tot het eind van de looptijd. Met behulp van bewezen en standaard technologie ontwikkelen wij snel een oplossing. Het maakt het uitvoeren van de kernprocessen binnen administraties efficiënter en meer beheersbaar. 


Het systeem is geschikt voor een grote variëteit aan polissen en vermogensbeheercontracten. Alle benodigde processen voor polisadministratie zijn aanwezig, zoals prolongatie, rekening-courant en depotregeloverzichten.

 

We kunnen een volledig nieuwe omgeving implementeren voor een contractadministratie en deze ook laten aansluiten op de al aanwezige infrastructuur. Of gefaseerd een bestaande administratie omzetten naar een nieuwe en duurzame oplossing. Kortom: Flexibel en tevens in te zetten als aanvulling op een bestaand administratiesysteem wanneer dit niet meer verder technisch ontwikkeld wordt.

 

Voordelen

  • Gemakkelijk te koppelen aan online proposities.
  • Standaard componenten zijn aanpasbaar aan iedere administratie.
  • Webgebaseerd, dus altijd en overal te gebruiken voor uw medewerkers.
  • Integratie met MS Office. 
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden.

 

  Deze module is onderdeel van TJIP Smart Platform. Een uniek modulair platform voor financieel dienstverleners wat eindgebruikers helpt bij het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten.