<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Hypotheekaanvraag

2.4 - Hybride aanvraag journey - stap 1 mobile 2.4 - hybrideaanvraagjourney stap 3_1
2.4 - Hybride aanvraag journey - stap 2 mobile 2.4 - hybrideaanvraagjourney stap 2
2.4 - Hybride aanvraag journey - stap 3 mobile 2.4 - hybrideaanvraagjourney stap 3
1
2
3
Het ontbreekt nog steeds aan een naadloze klantreis voor hypotheekaanvragen. Het proces van hypotheekaanvragen bestaat nog steeds uit veel fysieke documenten. Dit kan en moet anders, aangezien de verwachtingen van consumenten steeds hoger worden.
Klanten zijn in staat stapsgewijs naar hun uiteindelijke hypotheek toe te werken via een optimale klantreis. De klant houdt controle en overzicht, want alle elementen die voorheen alleen los beschikbaar waren, zijn nu samengebracht op één plek.
Een sneller en efficiënter proces, en een krachtigere en vriendelijkere samenwerking tussen consument, adviseur en geldverstrekker. Dit resulteert in een veel betere klantbeleving.

Wat is het?

De module stelt klanten in staat om stapsgewijs naar hun uiteindelijke hypotheek toe te werken via een naadloze klantreis. De klant houdt controle en overzicht. Klanten kunnen zelf documenten uploaden, de voortgang volgen, hun notaris kiezen en documenten digitaal ondertekenen.  

  

Indien gewenst, kan de hypotheekadviseur ook bij dit proces betrokken worden om vanuit een helikopterview gezamenlijk naar de aanvraag van de klant te kijken. Een hybride oplossing. 

  

De integratie van externe data maakt het proces sneller en efficiënter. 

De module verzamelt automatisch zoveel mogelijk data uit diverse (overheids)bronnen. Dit maakt het proces niet alleen sneller en efficiënter, maar verhoogt ook het vertrouwen onder gebruikers. Daarnaast zijn e-authenticatie en digitale ondertekening geïntegreerd.

 

De module kan worden afgestemd op de volgende bedieningsconcepten: 

  • Execution-only: volledige zelfwerkzaamheid door de consument. 
  • Hybride vorm met een ‘inkijkfunctie’. 
  • Hybride vorm waarbij er wisselwerking is tussen zelfwerkzaamheid en advies. 

 

Voordelen

  • Naadloos aanvraagproces.
  • Alle bedieningsconcepten: 'execution-only', advies en de hybride vorm.
  • Efficiënt en effectief proces door integratie van data.

 

  Deze module is onderdeel van TJIP Smart Platform. Een uniek modulair platform voor financieel dienstverleners wat eindgebruikers helpt bij het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten.