<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Onze expertise

TJIP ontwikkelt Business Platforms voor de financiële dienstverlening. Deze platforms worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Ze vergemakkelijken het werk van gebruikers, geven inzicht en controle op belangrijke keuzemomenten en maken technologie toegankelijk en hanteerbaar. Wij bouwen deze Platforms voor bedrijven en instellingen uit diverse branches:

Banking TJIP

Banking

Het Banking Platform faciliteert de digitale klantreis voor online vergelijken, berekenen, aanvragen, inzien of wijzigen van bancaire producten.

 

Banking Platform
Insurance TJIP

Insurance

Het Insurance Platform biedt modules voor de efficiënte distributie van producten van verzekeraars en service providers richting de markt en interne organisatie.

Insurance Platform
Mortgage TJIP

Mortgage

Het Mortgage Platform biedt een complete straat van oriëntatie tot het passeren van de hypotheken. Van online vergelijken tot aan het aanvragen van hypothecaire producten.

Mortgage Platform
Personal Finance TJIP

Personal Finance

Het Personal Finance Platform is de slimme 'Mijn-omgeving’ voor financiële instellingen. Hiermee biedt u uw klant een veilig platform voor het beheren van persoonlijke gegevens.

Personal Finance Platform

Contactformulier

Neem zelf contact op

Heeft u een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze social-media accounts.

+31 [0]15-789 0 789
info@tjip.com

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bram Nawijn
Director Platform Engineering
Bram Nawijn