<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
pexels-cottonbro-3171837-1

Contracten met BlackRock en Achmea verlengd

12 juni 2024
Maarten de Jonge
Case

We zijn trots dat we recent twee keer een verlening van een belangrijke samenwerking konden aankondigen. We verlengden de samenwerking met BlackRock voor 5 jaar. Daarnaast heeft Achmea het contract voor de komende drie jaar verlengd voor Interpolis en Achmea. We kijken uit naar het vervolg van deze mooie samenwerkingen. In dit artikel lees je er meer over. 

 

Samenwerking met BlackRock: 5 jaar verlengd 

Al meer dan 20 jaar werken wij samen met BlackRock ter ondersteuning van het Philips Pensioenfonds. Deze langdurige samenwerking is onlangs weer versterkt met een contractverlenging van 5 jaar. Bij BlackRock ondersteunen we de kredietbemiddeling voor het Philips Pensioenfonds waarbij hypotheken ingezet worden als stabiele belegging die bijdraagt aan een goed pensioen voor (oud-)medewerkers van Philips en Signify. 
 
Op dit moment werken we samen aan een mooi nieuw project: de ontwikkeling van een overbruggings- en meeneemhypotheek. Dit gebeurt in nauwe samenwerking tussen TJIP en BlackRock.  

 

Verlenging samenwerking met Achmea: 3 jaar voor Interpolis en Avero 

We zijn trots om aan te kondigen dat Achmea het contract met TJIP voor de komende drie jaar heeft verlengd voor Interpolis en Avero. Dit is een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking en bevestigt het vertrouwen dat we over de afgelopen jaren hebben opgebouwd. 
 

Interpolis en Avero maken gebruik van het TJIP Verzekeringsplatform. We ondersteunen Interpolis en Avero met data-integratie en het modelleren van hun verzekeringsproducten zodat ze efficiënt worden ontsloten naar hun distributiekanalen. Zo faciliteren we de distributie naar het intermediair via MeetingpointAdvies en bieden klanten van Rabobank de mogelijkheid om verzekeringen van Interpolis af te sluiten en te wijzigen via de Rabobank-app en website. 

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief