<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Het Business Hockey Event is een hockeytoernooi dat TU Delft studenten en bedrijven op een informele manier met elkaar in contact brengt. Studenten en professionals spelen samen in één team. Zo waren BAM, Jelmer, Fluor en USG Engineering net als TJIP aanwezig op het evenement.

Het toernooi vond plaats op het Sportcentrum van de TU Delft. Bij de start van het event gaf ieder bedrijf een korte introductie van het bedrijf voor de studenten. Vervolgens werden er onderling wedstrijden gespeeld en met succes. Het TJIP team was uitgerust met een opvallend blauw shirt.

TJIP Team voorbespreking

 

De dag werd afgesloten met een BBQ die werd vervolgd door een netwerkborrel. TJIP heeft tijdens dit gezellige event verschillende nieuwe technische talenten voor de toekomst ontmoet. TJIP geeft studenten graag de kans om zich te ontwikkelen in het bedrijfsleven. Het TJIP team zal volgend jaar weer van de partij zijn!

TJIP Hockey Team

Meer weten over dit artikel?

Gerelateerde berichten: