<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

TJIP aanwezig bij Hockey Business Event 2018 en 2021

11 juni 2018
Hesly Bentvelsen
Case

Het Business Hockey Event is een hockeytoernooi dat TU Delft studenten en bedrijven op een informele manier met elkaar in contact brengt. Studenten en professionals spelen samen in één team. Zo waren BAM, Jelmer, Fluor en USG Engineering net als TJIP aanwezig op het evenement.

Het toernooi vond plaats op het Sportcentrum van de TU Delft. Bij de start van het event gaf ieder bedrijf een korte introductie van het bedrijf voor de studenten. Vervolgens werden er onderling wedstrijden gespeeld en met succes. 

1633762764339

Foto Team TJIP (2021)

De dag werd afgesloten met een BBQ die werd vervolgd door een netwerkborrel. TJIP heeft tijdens dit gezellige event verschillende nieuwe technische talenten voor de toekomst ontmoet. TJIP geeft studenten graag de kans om zich te ontwikkelen in het bedrijfsleven. Het TJIP team zal volgend jaar weer van de partij zijn!

TJIP Hockey Team
Foto Team TJIP  (2018)

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief

Onze smart journeys


Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. Met die complexiteit gaat TJIP de strijd aan. We creëren smart journeys voor onze dienstverleners die slim gebruik maken van data & expertise zodat gebruikers overzicht & inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Financieel plannen

Help je klanten om hun toekomstige doelen te bereiken.

Slimmer
Wonen

Stel de persoonlijk situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Wees daar waar je klanten zijn. Eenvoudig met lage kosten nieuwe producten naar de markt brengen. 

TJIP Smart Solutions

Smart journeys op maat laten maken? Wij hebben ruime ervaring voor dienstverleners die op cruciale momenten in de klantreis het verschil moeten maken voor hun klanten.