<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

TJIP steunt stichting Kwasa

07 juli 2016
Dingeman Leijdens
Case

In het afgelopen half jaar heeft TJIP Stichting Kwasa maar liefst drie keer gesteund met donaties. Nadat TJIP twee keer computers, beeldschermen en andere apparatuur aan de Stichting had geschonken, besloot TJIP het de derde keer anders aan te pakken. Via een veiling onder het personeel werden alle oude spullen verkocht, waarbij de gehele opbrengst van de veiling aan de Stichting werd gedoneerd.

Tijdens de veiling werd er in totaal € 683,50 opgehaald voor de projecten van Stichting Kwasa, een heel mooi bedrag waar we veel mensen mee kunnen helpen! De stichting is dan ook erg blij met de donaties van TJIP en wil het bedrijf bedanken voor haar steun aan de stichting.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Kwasa

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief

Onze smart journeys


Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. Met die complexiteit gaat TJIP de strijd aan. We creëren smart journeys voor onze dienstverleners die slim gebruik maken van data & expertise zodat gebruikers overzicht & inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Financieel plannen

Help je klanten om hun toekomstige doelen te bereiken.

Slimmer
Wonen

Stel de persoonlijk situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Wees daar waar je klanten zijn. Eenvoudig met lage kosten nieuwe producten naar de markt brengen. 

TJIP Smart Solutions

Smart journeys op maat laten maken? Wij hebben ruime ervaring voor dienstverleners die op cruciale momenten in de klantreis het verschil moeten maken voor hun klanten.