<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Wonen - Tiny House v2

TJIP Zomerserie: Bespaar kostbare tijd bij hypotheekadvies

10 augustus 2022
Maarten de Jonge
Case

Voor de zomerperiode heeft TJIP een aantal nieuwe modules voor TJIP Smart Platform uitgebracht. Eén daarvan is de module Optimale Hypotheek. Een opvallende innovatie die ook meteen werd opgemerkt door de organisatie van de Gouden Lotus Awards. Deze nieuwste aanwinst geeft sneller, nauwkeuriger en transparanter inzicht in de hypotheek die het best past bij de situatie en de wensen van de klant. Sinds kort is het ook mogelijk om meerdere hypotheekproducten tegelijk door te rekenen en verschillende hypotheekvormen te combineren.

De module rekent geautomatiseerd alle mogelijke hypotheekvormen, rentevaste perioden en risicoklassen van één of meerdere aanbieders door, waardoor direct inzicht ontstaat in meerdere hypotheekoplossingen. De adviseur kan daarmee met meer zekerheid het beste advies aan de klant geven. Deze module is uitgebreid met meerdere geldverstrekkers (dus meer rentebladen) en de mogelijkheid om per hypotheekvorm aan te geven hoeveel procent van ieder afzonderlijke lening in box 3 valt (0% - 100%).

Dankzij automatische doorrekening van alle mogelijke hypotheekvarianten en rentebladen worden alle mogelijke hypotheken overzichtelijk gepresenteerd. Uit deze veelheid aan mogelijkheden kan dan de best passende oplossing worden gekozen. Er wordt gerekend met realistische rentes van de geldverstrekker waarbij alle rentes per renteblad in één opdracht volledig worden doorgerekend.

Ook wanneer sprake is van verplichte vervroegde aflossingen binnen een hypotheek dan biedt deze tool uitkomst, waarbij de adviseur altijd het overzicht krijgt op alle mogelijkheden. Sinds kort is het ook mogelijk om meerdere hypotheekproducten tegelijk door te rekenen en verschillende hypotheekvormen te combineren.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende demo.

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief