<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Eps 4. Service Delivery Manager bij 'The Platform Engineer'

11 december 2019
Hesly Bentvelsen
Case

In deze episode van ‘werken bij’ maken we kennis met David Knuttel, Service Delivery Manager bij TJIP. David maakte in het verleden via een van zijn vorige functies al eens kennis met TJIP. Sinds juni 2019 is hij volledig werkzaam bij The Platform Engineer uit Delft. Lees hier zijn verhaal.


1. Jezelf! Wat is je achtergrond? Hoe ben je bij TJIP terecht gekomen? Wat is je huidige functie?


Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond, waarbij ik de eerste helft van mijn werkende leven in de uitzendbranche heb gewerkt. Mijn laatste rol binnen de uitzendbranche was Business Line Manager, waarbij ik operationeel en commercieel eindverantwoordelijk was voor een business line binnen de Randstad Holding. 

Tijdens mijn werk als Business Line Manager ben ik ook Business Projectleider geweest. Tijdens dit traject is mijn interesse voor projectmanagement ontstaan.

Na mijn werkzaamheden bij de Randstad Holding ben ik gaan werken bij Meetingpoint (red. nu als MeetingpointAdvies onderdeel van TJIP). Eerst als Business Development Manager, vervolgens als Delivery Manager. Ik was eindverantwoordelijk voor projectmanagement en accountmanagement bij een aantal klanten. De software van Meetingpoint werd gebouwd door TJIP, waardoor ik één tot twee dagen in de week bij TJIP werkzaam was. Ik heb TJIP toen leren kennen als een professionele softwareontwikkelaar met een fijne werksfeer en leuke werknemers.

Na een 4 jarige tussenstap bij een andere werkgever in Capelle aan der IJssel, ben ik in maart 2019 benaderd door TJIP om als Service Delivery Manager aan de slag te gaan. Gezien mijn zeer positieve ervaringen met TJIP hoefde ik maar kort na te denken om vervolgens volmondig “ja” te zeggen.


 2. Verantwoordelijkheden binnen TJIP. Hoe ziet jouw rol er uit?

Als Service Delivery Manager ben ik eindverantwoordelijk voor het project-, account-, en  contractmanagement bij een aantal klanten van TJIP.

Ik draag er in mijn rol zorg voor dat de kwaliteit van de geleverde dienst bij een klant gewaarborgd en continu verbeterd wordt. Hierin ben ik het aanspreekpunt voor de klant en onderhoudt klantcontacten op managementniveau. Als Service Delivery Manager zorg ik er niet alleen voor dat de ICT-dienstverlening naar wens is, maar ook dat deze is afgestemd op de behoeften, doelstellingen en uitdagingen van de afnemer naar de toekomst toe, om zodoende de ICT-omgeving van de klant te blijven optimaliseren.

Lees ook het verhaal van Glenn

3. Welke projecten werk je op het moment aan? Waar liggen de uitdagingen?


Op dit moment ben ik onder andere druk bezig met een aantal projecten waarbij producten van verzekeraars via Het TJIP Insurance Platform worden ontsloten naar hun distributiekanalen. Daarnaast ben ik onder andere bezig met het vertalen van de wensen van onze klanten naar de dienstverlening van TJIP.

De uitdaging in mijn werk zit met name in het samenbrengen van vraag en aanbod, daarbij rekening houdende met de consequente veranderingen die bij onze klanten spelen. Een uitdagend en zeer mooi spel.

Bekijk onze vacatures


4. Hoe ervaarde je de eerste periode bij TJIP?

Terugkijkend op mijn eerste periode kan ik niks anders zeggen dat mijn positieve beeld van TJIP van een aantal jaar geleden, nog steeds klopt. Ik ben blij dat ik (weer) onderdeel kan uitmaken van deze mooie organisatie in combinatie met een mooie klantenportefeuille en interessante projecten. Benieuwd wat aankomend jaar weer voor moois gaat brengen!

 

Finance tech trends 2020 - TJIP

Bekijk dit e-book

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief

Onze smart journeys


Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. Met die complexiteit gaat TJIP de strijd aan. We creëren smart journeys voor onze dienstverleners die slim gebruik maken van data & expertise zodat gebruikers overzicht & inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Financieel plannen

Help je klanten om hun toekomstige doelen te bereiken.

Slimmer
Wonen

Stel de persoonlijk situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Wees daar waar je klanten zijn. Eenvoudig met lage kosten nieuwe producten naar de markt brengen. 

TJIP Smart Solutions

Smart journeys op maat laten maken? Wij hebben ruime ervaring voor dienstverleners die op cruciale momenten in de klantreis het verschil moeten maken voor hun klanten.