<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Senior Software Engineer

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

 

Senior Software Engineer

Jouw technische en innovatieve kennis zet je in om onze klantwensen te vertalen in slimme software-oplossingen. Je schrijft samen met leuke collega's de mooiste enterprise applicaties. Je werkt graag samen met intelligente klanten en vindt het fijn om je eigen stempel op onze software te drukken. Je bent trots op onze uitstekende applicaties voor Cloud en Mobile die je samen met je team hebt gemaakt.

Bij TJIP kun je je creativiteit kwijt in het ontwerpen en realiseren van professionele applicaties van de hoogste kwaliteit. Je hebt hiermee een echte impact op innovatie bij grote klanten als ABN AMRO, BlackRock, Achmea, Eurocross, a.s.r. en nog veel meer.

Wie ben jij?

Jij bent een Software Engineer met passie voor het vak en beschikt over een door opleiding en/of ervaring verkregen academisch werk- en denkniveau. Je hebt ruime kennis en ervaring met het ontwikkelen in .NET en JavaScript. Je weet je weg te vinden met Domain Driven Design en Event Sourcing, en ziet mooie code als een ware kunstvorm. Jij wilt groeien door sparren met je collega's en oplossingen te vinden.

Dit is wat wij bieden

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. TJIP zet zich in om jou voldoende ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken van softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP jou  Software Engineer een ruim salaris met arbeidsvoorwaardenpakket.

  • Platte organisatie
  • Uitgestippelde groeipaden
  • Prettige sfeer en de beste collega's
  • Trainingen en opleidingen
  • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

  1. Vul het onderstaande formulier in 
  2. Ontvang van ons een e-mail
  3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter:

tell-a-friend-tablet.png