<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Smart Journeys maatwerk

  • Solide partner
  • 20 jaar ervaring
  • Proactief

Neem direct contact op

 

Wij werken nauw samen met opdrachtgevers om op maat gesneden software van zeer hoge kwaliteit te realiseren. Zo ontstaat een uitzonderlijk goede en efficiënte gebruikerservaring waarmee opdrachtgevers zich onderscheiden in de markt. Zij realiseren daarmee een hoger rendement uit nieuwe en bestaande klanten.

 

TJIP heeft ruim twintig jaar ervaring bij ondersteuning van organisaties die op cruciale momenten voor hun klanten het verschil moeten maken. Zo is TJIP bijvoorbeeld actief in de domeinen wonen, verzekeren, hulpverlening en zorg.

 

TJIP begrijpt hoe consumenten en professionals hun keuzes maken, hoe ze diensten afnemen en daar vervolgens als klant mee om willen gaan. Deze expertise over de totale customer journey helpt de adviseurs en ontwikkelaars van TJIP om samen met hun klanten oplossingen te creëren die leiden tot gestroomlijnde, efficiënte processen en een uitzonderlijk goede gebruikservaring.

Voorbeelden

 

Meer weten over TJIP?

Onze Smart Journeys

Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. We creëren Smart Journeys voor dienstverleners die slim gebruik maken van data & expertise zodat gebruikers overzicht & inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Financieel plannen

Help je klanten om hun toekomstige doelen te bereiken.

Slimmer
Wonen

Stel de persoonlijk situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Wees daar waar je klanten zijn. Eenvoudig met lage kosten nieuwe producten naar de markt brengen.