<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Front End Developer

Werken bij TJIP in Delft 

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

Front End Developer

Je bent bezig met de laatste technieken van softwareontwikkeling en de modernste software tooling van Microsoft. Je realiseert in multidisciplinair teamverband innovatieve oplossingen voor onze klanten. Je bent op deze wijze diepgaand betrokken bij de verdere professionalisering van TJIP als softwareleverancier.

Wie ben jij?

Wij zoeken een front end ontwikkelaar met een afgeronde HBO/WO opleiding (Media / CMD / Informatica) en hebt minimaal 3 jaar ervaring als front end developer.

Je hebt ruime kennis en ervaring met HTML5 & CSS, JavaScript Frameworks, Photoshop & Illustrator, C#, ASP.NET en server side scripting. Ervaring met Mobile (app) Development en productontwikkeling is een pré.

Dit is wat wij bieden

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. TJIP zet zich in om jou voldoende ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken van softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP je ook een ruim marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

  • Platte organisatie
  • Uitgestippelde groeipaden
  • Prettige sfeer en de beste collega's
  • Trainingen en opleidingen
  • Marktcomform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk conact met je op om een afspraak in te plannen! 

TJIP Phone Icon +31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

  1. Vul het onderstaande formulier in 
  2. Ontvang van ons een e-mail
  3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat jouw gegevens achter:

tell-a-friend-tablet.png