<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Front-end Developer

Werken bij TJIP in Delft 

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

Front-end Developer

TJIP stelt financieel dienstverleners in staat om consumenten en professionals de allerbeste ondersteuning te bieden zodat zij met vertrouwen financiële keuzes kunnen maken. Door onze verregaande kennis van de markten waarin onze afnemers actief zijn weten we écht het verschil te maken. Als front-end developer bij TJIP krijg je de kans om hieraan mee te werken door het vormgeven van onze ‘smart journeys.  

Wie ben jij?

Als front-end developer bij TJIP werk je in samenwerking met onze interne of externe opdrachtgevers aan het realiseren of verbeteren van de gebruikerservaring. Je draagt bij aan ontwikkeling van innovatieve software. Samen met de collega’s die gespecialiseerd zijn in UX en productontwikkeling help jij met jouw creatieve ideeën om een vooruitstrevend resultaat neer te zetten. Natuurlijk adviseer en ondersteun je de rest van het team als er uitdagingen zijn binnen jouw vakgebied.  

Herken jij jezelf in de volgende competenties?

 • Smart: je neemt geen genoegen met de standaard. Je zoekt continu naar verbetering. 
 • Zelfstandig: we zullen je altijd steunen, maar houden niet je hand vast.  
 • Leergierig: binnen de IT-sector staat niets stil. Jij dus ook niet!  
 • Communicatief vaardig: om je doelen te bereiken communiceer je veel met collega's binnen en buiten jouw team. 

 Wil je meer weten over deze kans? Neem dan beslist contact met ons op. We kijken uit naar je reactie! 

Dit is wat wij bieden

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. TJIP zet zich in om jou voldoende ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken van softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP je ook een ruim marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Platte organisatie
 • Uitgestippelde groeipaden
 • Prettige sfeer en de beste collega's
 • Trainingen en opleidingen
 • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

TJIP Phone Icon +31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

 1. Vul het onderstaande formulier in 
 2. Ontvang van ons een e-mail
 3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat jouw gegevens achter:

tell-a-friend-tablet.png