<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Business Consultant

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

 

Consultant bij TJIP

Kan jij wensen van de klant vertalen naar opdrachten voor de developers? Spreek jij de taal van Software developers en verzekeraars? Dan zoeken wij jou!

Wat is jouw profiel?

Wij zoeken een collega die luistert, maar ook denkt voor de klant. Kan jij nieuwe verbanden leggen? En kan je wensen concretiseren voor developers? Wij zoeken een consultant voor ons Insurance platform, die zelfstandig kan operenen bij klanten door kennis van de verzekeringsbranche.

Herken jij je in de volgende competenties?

 • Zelfstandig - we zullen je altijd steunen, maar houden niet je hand vast.
 • Proactief - denk met ons mee, ga een keer de fout in, leer ervan en ga door.
 • Leergierig -  binnen de IT-sector staat niets stil. Jij dus ook niet!
 • Communicatief vaardig - je moet veel communiceren met klanten, collega's en partners
 • Trots - zo trots dat je er alles aan zult doen om de systemen te laten draaien en altijd op zoek blijft naar verbeteringen. 

Wat ga je doen?

Voor ons Insurance Platform zoeken wij een (ervaren) consultant met affiniteit voor IT. In deze functie ligt de nadruk op het consulteren van verzekeraars en het modelleren van producten, zodat deze producten kunnen worden ingebouwd in (en aangesloten op) onze systemen. Inhoudelijke kennis van het verzekeringsdomein is een vereiste en ben je al bekend met het modelleren van producten en/of heb je al kennis van AFD, dan maak je ons helemaal blij. Als Consultant ben je in staat om zelfstandig te opereren bij klanten, ben je dagelijks in contact met marktpartijen en neem je deel aan verschillende werkgroepen bij brancheorganisaties, zodat we feeling bij de markt houden en veranderingen kunnen helpen sturen. Interesse? Neem contact op met HR

Dit is wat wij bieden

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. TJIP zet zich in om jou voldoende ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken van softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP je ook een ruim marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. 

 • Platte organisatie
 • Uitgestippelde groeipaden
 • Prettige sfeer en de beste collega's
 • Trainingen en opleidingen
 • Marktcomform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

 1. Vul het onderstaande formulier in 
 2. Ontvang van ons een e-mail
 3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter!

tell-a-friend-tablet.png