<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Marketing & Communicatie Specialist

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

 

Marketing & Communicatie Specialist?

In deze veelzijdige functie heb je een belangrijke bijdrage in het uitbouwen van de zichtbaarheid van TJIP als The Platform Engineer voor financiële dienstverleners. Je geeft input op de proposities en vertaalt deze naar acties en communicatie 

Wie ben jij?

Als marketeer bij TJIP sta je midden in de organisatie. Je vindt het leuk om collega’s mee te nemen in je plannen en acties. Je overlegt op eigen initiatief met sales, development, delivery en HR om samen te komen tot sterke proposities. Je hebt circa 3 - 4 jaar werkervaring en bij voorkeur ben je bekend met financiële dienstverlening. Je hebt een commerciële opleiding afgerond op HBO-niveau. Je bent in het bezit van NIMA B of je vindt het leuk om dit te gaan doen.  

Herken jij jezelf in de volgende competenties? 

 • Smart – We nemen geen genoegen met de standaard. We zijn doorlopend op zoek naar verbetering en vernieuwing om te komen tot de slimste oplossingen. 
 • Zelfstandig – We zullen je altijd steunen, maar houden niet je hand vast.  
 • Initiatief – Je neemt proactief het voortouw. Je haalt zelf benodigde input op bij collega’s. 
 • Communicatief vaardig – Je moet veel communiceren richting (potentiëleklanten en collega's. Je schrijft makkelijk teksten voor intern en extern. 
 • Klantgericht – Je toont openheid, interesse en aandacht naar klanten en collega’s.  

Interesse? 

Wil je meer weten over deze kans? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. We ontvangen graag je C.V. met motivatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Maarten de Jonge, marketing manager bij TJIP via m.dejonge@tjip.com of 06-24 25 4597.  

We kijken uit naar je reactie! 

Dit is wat wij bieden

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. TJIP zet zich in om jou voldoende ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken van softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP je ook een competitief arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Platte organisatie
 • Uitgestippelde groeipaden
 • Prettige sfeer en de beste collega's
 • Trainingen en opleidingen
 • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

 1. Vul het onderstaande formulier in 
 2. Ontvang van ons een e-mail
 3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter!

tell-a-friend-tablet.png