<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

PHP Developer

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met onze innovatiekracht gaan we de strijd aan met complexiteit. We zijn gedreven om het verschil te maken voor klanten en eindgebruikers. We werken graag samen met onze klanten om tot de beste eindresultaten te komen.

TJIP maakt innovatieve platformen die perfect aansluiten op de processen en systemen van financieel dienstverleners, zodat zij nog beter kunnen ondernemen. Wij werken met moderne technieken, waaronder Docker, Kubernetes en Azure.

PHP Developer bij TJIP

Als PHP developer wil jij oplossingen bedenken, implementeren en onderhouden. Je kunt je creativiteit kwijt in het ontwerpen en realiseren van professionele applicaties. Ons werk heeft grote impact op innovatie bij aansprekende klanten zoals ABN AMRO, Rabobank, BlackRock, Achmea, Eurocross en a.s.r.

Wat is jouw profiel?

Wij zoeken een collega met passie voor software development. Bij voorkeur heb jij kennis en ervaring met het ontwikkelen in PHP met Laravel, Symfony en MySQL en heb je interesse in het maken en koppelen van API's, Linux en frontend frameworks zoals React en Vue.js.

Herken jij jezelf in de volgende competenties?

 • Zelfstandig  we zullen je altijd steunen, maar houden niet je hand vast. 
 • Leergierig  binnen de IT-sector staat niets stil. Jij dus ook niet! 
 • Communicatief vaardig  je moet veel communiceren met (interne) klanten en collega's. 
 • Inlevingsvermogen  je  toont openheid, interesse en aandacht naar klanten en collega’s. 

Wil je meer weten over deze kans? Neem dan beslist contact met ons op. We kijken uit naar je reactie! 

Dit is wat wij bieden

Bij TJIP werken we Agile volgens de Scrum methodiek. TJIP is een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid belangrijk zijn. Bij TJIP krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken en softwareontwikkeling. Ontspanning tijdens het werk vinden wij belangrijk. Op kantoor kun je samen met collega’s lunchen, lunchwandelen, tafeltennissen en darten. Daarnaast wordt regelmatig professionele stoelmassage aangeboden.

Natuurlijk biedt TJIP jou een ruim salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een pensioenbijdrage en een bijdrage voor je ziektekostenverzekering. Wij helpen jou om je te blijven ontwikkelen met opleidingen en kennisdeling. Je krijgt een MacBook Pro van de zaak en het is mogelijk om het werken op kantoor met thuiswerken te combineren.

 • Platte organisatie
 • Uitgestippelde groeipaden
 • Prettige sfeer en de beste collega's
 • Trainingen en opleidingen
 • Marktcomform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct!

Wil je met ons kennismaken?

Je bent van harte welkom om met ons verder te praten over software engineering, innovatie en jouw ambities. Dat kan telefonisch, online of op ons kantoor in Delft. Laat je gegevens achter op onze website, via hr@tjip.com of stuur een berichtje naar 06-24 54 93 79.

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

 1. Vul het onderstaande formulier in 
 2. Ontvang van ons een e-mail
 3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter!

tell-a-friend-tablet.png