<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Senior Sales Executive

Werken bij TJIP in Delft

Bij TJIP vinden we dat iedereen in staat moet zijn om zelf zijn toekomst vorm te geven. In een onoverzichtelijke wereld geven wij mensen grip op financiële keuzes. Met onze innovatiekracht gaan we de strijd aan met complexiteit. Met onze doordachte oplossingen stellen we financieel dienstverleners in staat om mensen op een prettige en integere manier te begeleiden bij het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten.

We creëren smart journeys die slim gebruik maken van data en expertise en die steeds beter leren inspelen op de behoeften van mensen. Wij leveren oplossingen die perfect aansluiten op bestaande processen en systemen zodat financieel dienstverleners efficiënt en wendbaar kunnen ondernemen.

We creëren smart journeys die slim gebruik maken van data en expertise en die steeds beter leren inspelen op de behoeften van mensen. Wij leveren oplossingen die perfect aansluiten op bestaande processen en systemen zodat financieel dienstverleners efficiënt en wendbaar kunnen ondernemen.

TJIP heeft goede mensen in dienst, maar goede mensen vind je overal. Het gaat erom het beste team te bouwen voor ieder project en niet bang te zijn dit samen te doen met anderen. Rondom deze kernwaarde heeft TJIP haar activiteiten georganiseerd.

Senior Sales Executive bij TJIP

We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een bewezen track record en tenminste 4 jaar ervaring in Software sales om ons team te versterken.

Als ervaren Sales Executive in de wereld van software oplossingen ken je het klappen van de zweep als het gaat om hoe je sales bedrijft en hoe je met klanten en prospects omgaat. Algemene (sales) vaardigheden zoals het goed en kritisch kwalificeren, correcte en tijdige communicatie naar de klant, het managen van verwachtingen als het gaat om tijdlijnen, zowel intern als extern, zijn voor jouw vanzelfsprekendheden die jij goed beheerst.

Als Senior Sales Executive richt jij je onder andere op het verder ontwikkelen van ons netwerk in de fintech markt en specifiek binnen het hypotheken domein. Vanuit dit netwerk ontstaan implementatie of development opportunities die wij tot grote tevredenheid van de klant uitvoeren.

Ook volg je met bevlogenheid nieuw binnengekomen leads op waarbij je deze goed kwalificeert en er concrete vervolgstappen mee zet om deze om te zetten naar een getekende opdracht. Delivery/consultancy neemt het vervolgens over en jij blijft nauw betrokken bij het verloop.

De verschillende aspecten van kwalificeren, de juiste technische expertise inschakelen (developer, architect e.d.) voor een pre-sales gesprek, en vervolgens het samenstellen van een voorstel in samenwerking met je collega’s, behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Met een proactieve houding zoek je zelf ook naar kansen en benader je prospects als je denkt dat wij hen met onze diensten kunnen helpen.

Je dagelijkse werkzaamheden zijn een mix van new business gesprekken met prospects, upsell bij bestaande klanten, pre-sales gesprekken voeren, voorstellen maken, relaties onderhouden en uitbouwen met bestaande klanten en partners, en tevens ook lopende projecten bespreken met je collega’s. De projecten zijn divers: sales, service, maar ook integratievraagstukken komen voorbij. Hiervoor werk je nauw samen met collega’s. In het achterhoofd hou je onze groeistrategie en het behalen van de doelstellingen die we samen hebben afgesproken en die je met de Sales Director met regelmaat bespreekt.

We bieden je binnen al deze werkzaamheden veel vrijheid in een combinatie van werken op kantoor en thuis. We zijn hard groeiende, en er zijn volop mogelijkheden om je verder door te ontwikkelen. Binnen TJIP is er voor mensen met de juist motivatie, de juiste expertise en instelling enorm veel mogelijk!

Wat is jouw profiel?

 • Je hebt tenminste 4 jaar aantoonbare ervaring in software sales;
 • Je hebt een bewezen netwerk in financiële dienstverlening en specifiek binnen het domein hypotheken.
 • Je hebt tenminste een HBO studie afgerond;
 • Je kent het salesproces van software sales door en door (kwalificeren, pre-sales gesprekken/discovery, offertetraject, closing, handover naar delivery, aftercare) en weet ook welke rollen bij te schakelen voor implementaties, integraties en dergelijke projecten;
 • Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te winnen;
 • Je bent scherp op het leveren van kwaliteit en legt de lat hiervoor hoog bij zowel jezelf als anderen;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en managed daarmee de verwachtingen naar zowel de klant als naar je collega’s;

Wil je meer weten over deze kans? Neem dan beslist contact met ons op. We kijken uit naar je reactie! 

Dit is wat wij bieden

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. Daarnaast krijg je alle ruimte om door te leren zodat je het beste uit jezelf kan halen. Dit gaat gepaard met een mooi kantoor, het beste materiaal en fijne collega's. In kleine teams kun je je stempel drukken op software voor grote klanten. Natuurlijk biedt TJIP je ook een ruim marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, een unieke kans voor jouw carrière.

TJIP is gevestigd op het tech-park in Delft, een plek voor innovatieve- en kennisintensieve organisaties. Wij zijn hier omringd door start-ups, andere software ontwikkelaars en diverse fintech bedrijven. Naast de goede bereikbaarheid is een groot voordeel aan deze locatie dat wij nauwe banden met de TU Delft onderhouden. Zo financieren wij diverse onderzoeken, sponsoren wij met enige regelmaat events en hosten wij 'inhouse' dagen.

 • een marktconform salaris;
 • aanvullende ziektekostenverzekering;
 • pensioenregeling volgens een aantrekkelijk beschikbaar premiestelsel;
 • leuke en uitdagende werkomgeving met goede sfeer en leuke collega’s.

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

 1. Vul het onderstaande formulier in 
 2. Ontvang van ons een e-mail
 3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter!

tell-a-friend-tablet.png