<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Service Delivery Manager

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

 

Service Delivery Manager bij TJIP

Als Service Delivery Manager werk jij zelfstandig en in samenwerking met collega’s voor de klanten van TJIP. Jij maakt plannen met de klant, zet de koers uit en houdt deze vast. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van onze klantcontracten en je onderhoudt de goede relatie tussen alle betrokken partijen. Tevreden klanten en goede resultaten: daar ga jij voor.

Jij begrijpt waar je klant mee bezig is, of het nu een hypotheekaanbieder, een verzekeraar of een interne klant betreft. Jij stemt de activiteiten af met de klant en met onze ontwikkelteams en je bewaakt de voortgang. Je hebt een nauwe samenwerking met collega SDM’s en met ontwikkelteams in Delft en Roemenië.

Wat is jouw profiel?

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding bedrijfskunde of informatica. Jij hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een coördinerende rol, bij voorkeur in de IT-branche. Jij kunt goed organiseren en structureren. Samenwerken met gedreven en ondernemende collega’s geeft jou energie. En je hebt ambitie om bij te dragen aan de groei van onze organisatie.

Herken jij jezelf in de volgende competenties?

 • Zelfstandig  we zullen je altijd steunen, maar houden niet je hand vast. 
 • Leergierig  binnen de IT-sector staat niets stil. Jij dus ook niet! 
 • Communicatief vaardig  je moet veel communiceren met (interne) klanten en collega's. 
 • Inlevingsvermogen  je  toont openheid, interesse en aandacht naar klanten en collega’s. 

Wil je meer weten over deze kans? Neem dan beslist contact met ons op. We kijken uit naar je reactie! 

Dit is wat wij bieden

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. TJIP zet zich in om jou voldoende ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken van softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP je ook een ruim marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. 

 • Platte organisatie
 • Uitgestippelde groeipaden
 • Prettige sfeer en de beste collega's
 • Trainingen en opleidingen
 • Marktcomform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

 1. Vul het onderstaande formulier in 
 2. Ontvang van ons een e-mail
 3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter!

tell-a-friend-tablet.png