<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Software Engineer

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en diepgaande domeinkennis. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

Software Engineer

Als Software Engineer zet jij jouw technische kennis in om onze klantwensen te vertalen naar slimme software-oplossingen. Je schrijft samen met jouw collega’s verschillende Enterprise applicaties en je vindt het fijn om jouw stempel te drukken op onze software. 

Bij TJIP kun je jouw creativiteit kwijt in het ontwerpen en realiseren van professionele applicaties van de hoogste kwaliteit. Je hebt hiermee een echte impact op innovatie bij aansprekende klanten zoals bijvoorbeeld ABN AMRO, Rabobank, BlackRock, Achmea, Eurocross, a.s.r. en nog veel meer. 

Wie ben jij?

Jij bent een Software Engineer met passie voor het vak en beschikt over een door opleiding en/of ervaring verkregen werk- en denkniveau. Je hebt enige kennis en ervaring met het ontwikkelen in .NET en JavaScript. Je weet je weg te vinden met Domain Driven Design en Event Sourcing, en ziet mooie code als een ware kunstvorm. 
 
Je begrijpt dat de software van grote waarde is voor onze klanten en dat zij te allen tijde voorop willen lopen. Daarom heb je de kwaliteit van software hoog in het vaandel staan. Daarnaast houd je van een grote mate van zelfstandigheidJe vindt het prettig om resultaat gedreven te werken, bent ambitieus en hebt een ondernemende instelling.

Dit is wat wij bieden

TJIP is een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. Daag bijvoorbeeld collega’s uit voor een tafeltennistoernooi of gooi 180 tijdens een potje darten. 
 
Bij TJIP krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken en softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP jou een ruim salaris met passend arbeidsvoorwaardenpakket en daarnaast een laptop van de zaak en mogelijkheid om op kantoor te lunchen.  

  • Passend salaris  
  • 25 vakantiedagen 
  • Vakantiegeld 
  • Pensioenbijdrage 
  • Laptop 
  • Lunch op kantoor 
  • Opleiding 
TJIP_DO_1X1_MEDIOR

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

  1. Vul het onderstaande formulier in 
  2. Ontvang van ons een e-mail
  3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter:

tell-a-friend-tablet.png