<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Software Engineer

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, The Platform Engineers

Met onze innovatiekracht gaan we de strijd aan met complexiteit. We zijn gedreven om het verschil te maken voor klanten en eindgebruikers. We werken graag samen met onze klanten om tot de beste eindresultaten te komen.   

Wij maken innovatieve platformen die perfect aansluiten op de processen en systemen van financieel dienstverleners, zodat zij nog beter kunnen ondernemen. Wij werken met moderne technieken, waaronder Kubernetes, Microservices, Distributed Systems en Azure.

Werk mee aan onze groei en innovatie

Als ervaren software engineer wil jij oplossingen bedenken, implementeren en onderhouden. Je kunt je creativiteit kwijt in het ontwerpen en realiseren van professionele applicaties. Ons werk heeft grote impact op innovatie bij aansprekende klanten zoals ABN AMRO, Rabobank, BlackRock, Achmea, Eurocross en a.s.r

Wie ben jij?

Wij zoeken een collega met passie voor software ontwikkelingBij voorkeur heb jij ruime kennis en ervaring met het ontwikkelen in .NET en javascript/typeScript. En weet jij je weg te vinden met Domain-Driven Design en Event Scouring, of lijkt het je leuk om je deze techniek eigen te maken.

Dit is wat wij bieden

Bij TJIP werken we Agile volgens de Scrum methodiek. TJIP is een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid belangrijk zijnBij TJIP krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken en softwareontwikkeling. Ontspanning tijdens het werk vinden wij belangrijk. Op kantoor kan je samen met collega's lunchen, lunchwandelen, tafeltennissen en darten. Daarnaast wordt er regelmatig professionele stoelmassage aangeboden.

Natuurlijk biedt TJIP jou een ruim salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een pensioenbijdrage en een bijdrage voor je ziektekostenverzekering. Wij helpen jou om te blijven ontwikkelen met opleidingen en kennisdeling. Je krijgt een laptop van de zaak en het is mogelijk om te werken op kantoor met thuiswerken te combineren. 

  • Passend salaris  
  • 25 vakantiedagen 
  • Vakantiegeld 
  • Pensioenbijdrage 
  • Laptop 
  • Lunch op kantoor 
  • Opleiding 

Solliciteer direct!

Wil je met ons kennismaken? 

Je bent van harte welkom om met ons verder te praten over software engineering, innovatie en jouw ambities. Dat kan telefonisch, online of op ons kantoor in Delft. Laat je gegevens achter op onze website, via hr@tjip.com of stuur een berichtje naar 06-24 54 93 79. 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

  1. Vul het onderstaande formulier in 
  2. Ontvang van ons een e-mail
  3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter:

tell-a-friend-tablet.png