<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Test Developer

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en vergaande kennis van de markt. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

 

Wat doet een test developer?

Als test developer werk jij zelfstandig aan de projecten van TJIP. Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten van het automatisch testproces en hierbij werk je met verschillende test automation tools. Jij zet de koers uit en houdt deze vast. Daarnaast kun jij inspelen op de behoefte van de klant en weet je waar deze mee bezig is. Dit kan bijvoorbeeld in de gezondsheidszorg, het bankwezen of één van onze interne klanten zijn. Jij stemt jtestactiviteiten af met de klant en met je ontwikkelteams en je bewaakt de voortgang. Jij werkt samen met onze ontwikkelteams en met collega testers.  

Wat is jouw profiel?

Jij hebt enkele jaren werkervaring binnen testing, waaronder testautomatisering. Jij kunt goed organiseren en structureren. En je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan. Je hebt ambitie en je wilt meegroeien met onze organisatie.  

Herken jij jezelf in de volgende competenties? 

 • Zelfstandig - we zullen je altijd steunen, maar houden niet je hand vast. 
 • Proactief - durft initiatief te nemen 
 • Leergierig - binnen de IT-sector staat niets stil. Jij dus ook niet! 
 • Communicatief vaardig - je moet veel communiceren met (interne) klanten en collega's. Je schakelt probleemloos tussen de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Trots - zo trots dat je er alles aan zult doen om de systemen te laten draaien en altijd op zoek blijft naar verbeteringen 

Dit is wat wij bieden

TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. TJIP zet zich in om jou voldoende ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken van softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP je ook een competitief arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Platte organisatie
 • Uitgestippelde groeipaden
 • Prettige sfeer en de beste collega's
 • Trainingen en opleidingen
 • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

 1. Vul het onderstaande formulier in 
 2. Ontvang van ons een e-mail
 3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter!

tell-a-friend-tablet.png