<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

UX/UI Designer 

Werken bij TJIP in Delft

Wij zijn TJIP, de Platform Engineers uit Delft. Met een internationaal team van experts realiseren wij Business Platforms voor klanten die onderscheidend willen zijn. Dit doen wij door inzet van moderne technologie en diepgaande domeinkennis. Samen met onze klanten, met onze partners of volledig in eigen beheer.

UX/UI Designer 

Als UX/UI designer bij TJIP ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van opdrachten naar een user interface ontwerp. Hierbij leg je de basis voor nieuwe applicaties en draag je bij aan de verbetering van bestaande applicaties. Met jouw input zorg je er samen met het team voor dat onze applicaties naadloos aansluiten bij de behoeftes van de eindgebruiker. 

Je hebt daarnaast een belangrijke rol in het uitwerken en verbeteren van onze eigen concepten. Wanneer het concept voldoende is uitwerkt zorg jij er met het sales team voor dat er een duidelijke presentatie of prototype wordt ontwikkeld waarmee zij het concept aan de doelgroep kunnen tonen. 

Wie ben jij?

Je bent een professional met ervaring in het ontwerpen van user interfaces waarbij de gebruikerservaring voorop staat. Je houdt je ogen open voor de veranderende wereld om je heen en vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het vlak van UX/UI ontwerp. Je begrijpt en beheerst de fundamentele principes van visueel ontwerp, zodat jouw ontwerpen direct geïmplementeerd kunnen worden door de engineers in jouw team. 

Dit is wat wij bieden

TJIP is een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. Daag bijvoorbeeld collega’s uit voor een tafeltennistoernooi of gooi 180 tijdens een potje darten. 
 
Bij TJIP krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met de laatste technieken en softwareontwikkeling. Natuurlijk biedt TJIP jou een ruim salaris met passend arbeidsvoorwaardenpakket en daarnaast een laptop van de zaak en mogelijkheid om op kantoor te lunchen.  

  • Passend salaris  
  • 25 vakantiedagen 
  • Vakantiegeld 
  • Pensioenbijdrage 
  • Laptop 
  • Lunch op kantoor 
  • Opleiding 

Solliciteer direct!

Wat moet ik doen?

Laat door middel van het onderstaande contactformulier je gegevens achter en een van onze Corporate Recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! 

+31 [0]15-789 0 732

Contactformulier

Vul hier je gegevens in:

Tip ons de perfecte kandidaat

en ontvang een gratis iPad!

Ken jij iemand die naadloos aansluit op één of meerdere van onze uitstaande vacatures? Geef ons dan de gouden tip en ontvang van ons een gratis iPad.

Wat moet je doen?

  1. Vul het onderstaande formulier in 
  2. Ontvang van ons een e-mail
  3. Geef ons de gouden tip

Wanneer deze persoon uiteindelijk wordt aangenomen komt de beloning je kant op!

Let op: deze actie geldt alleen voor full-time vacatures en niet voor stages.

Laat hier jouw gegevens achter:

tell-a-friend-tablet.png