<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Slimmer verzekeren is…

sneller nieuwe producten naar de markt brengen

Scroll

Slimmer verzekeren is…

denken in mogelijkheden

Scroll

Als verzekeraar of volmachtpartij wil je snel kunnen inspelen op marktontwikkelingen en daar zijn waar je klanten zijn. Bijvoorbeeld door een nieuw product te introduceren. En daar hoort natuurlijk ook een aanvraagproces bij, en een solide administratie. Veel werk? Welnee. TJIP maakt het heel eenvoudig om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. En dan natuurlijk wel op een manier dat ze ook meteen eenvoudig en verantwoord kunnen worden afgesloten. En dat tegen lagere kosten en met een snellere time-to-market dan elders. 

Een goede verzekering geeft zelfvertrouwen. Dat begint ermee dat je er, als financieel dienstverlener, voor zorgt dat klanten met vertrouwen de juiste verzekering kiezen en kunnen aanpassen als hun situatie daar om vraagt. De modules van het TJIP Smart Platform maken dat mogelijk. Door naadloze integratie van oriënteren, afsluiten en aanpassen van verzekeringen geven ze de juiste informatie op het juiste moment. Nét dat duwtje in de rug wat nodig is om op een goede manier de knoop door te hakken.

Verzekeringen zijn voor veel mensen een lastige materie. Goede dienstverlening begint daarom wat ons betreft bij de basis: inzicht geven in de risico's. Want pas als je weet wat je wilt verzekeren kun je kijken welke mogelijkheden daarbij aansluiten en daaruit een goede keuze maken. Sommige mensen kunnen dat grotendeels zelf, andere hebben meer advies nodig. Dat vraagt van financieel dienstverleners dat ze flexibel zijn in hoe ze hun klanten helpen. Zelfservice waar mogelijk, deskundige begeleiding waar nodig.


TJIP heeft daarom op basis van jarenlange ervaring een aantal Smart Journeys ontwikkeld, speciaal voor dienstverleners in de verzekeringsbranche. Hiermee kunnen zij hun klanten stap voor stap begeleiden op een manier die aansluit bij hun wensen en hun profiel. Betere dienstverlening dus. En natuurlijk houdt dat niet op bij de keuze van een verzekering. Ook daarna wil je je klanten inzicht geven of een polis nog past bij hun situatie en de mogelijkheid geven om hun polis waar nodig aan te passen. Zo blijf je als dienstverlener van waarde voor je klanten. En dat helpt om meer rendement te halen uit de klantenportefeuille.

 

Die journeys worden mogelijk gemaakt door TJIP Smart Platform. Een uniek modulair platform voor financieel dienstverleners wat eindgebruikers helpt bij het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten.
 
Meer weten

Enkele modules van TJIP Smart Platform

Financiële planning

Beter advies en een hoger rendement per klant door inzet van financiële planning services.
Naar de module

Oriëntatie

Bespaar tijd. Vergelijk verzekeringsproducten op één centrale plek.
Naar de module
iconen-tjip_Insurance gateway-1

Bemiddeling

Verzekeringsproducten sneller en efficiënter beschikbaar maken voor advies en bemiddeling.
Naar de module
iconen-tjip_Verzekeringsflow

Administratie

Snel en efficiënt inrichten van een administratie, onafhankelijk van interne IT-roadmaps.
Naar de module
iconen-tjip_Verzekeringsflow beheer-1

Actief beheer

Gestructureerd actief beheer oppakken. Compliant met eisen vanuit toezichthouders.
Naar de module
iconen-tjip_Uwcreditcheck

PSD2 inzichten

Naadloze integratie van PSD2-data binnen processen. Snel, veilig en betrouwbaar.
Naar de module
iconen-tjip_Aov - data-report

AOV marktmonitor

Actueel inzicht in AOV-aanvragen via TJIP Smart Platform.
Naar de module

Ontdek de voordelen van onze andere Smart Journeys

Slimmer
Financieel plannen

Help je klanten om hun toekomstige doelen te bereiken.

Slimmer
Wonen

Stel de persoonlijk situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Wees daar waar je klanten zijn. Eenvoudig met lage kosten nieuwe producten naar de markt brengen. 

Smart Journeys op maat

Wij werken ook nauw samen met opdrachtgevers om op maat gesneden oplossingen te realiseren die verder gaan dan wat elders gebruikelijk is. Zo ontstaat een uitzonderlijk goede gebruikerservaring waarmee opdrachtgevers zich onderscheiden in de markt.

 

Meer weten over slimmer verzekeren?