<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Verzekeren

TJIP biedt kant en klare oplossing voor het oriënteren, adviserenbemiddelen en beheren van verzekeringen. Inzetbaar voor de realisatie van alle serviceconcepten. Dat kan zonder advies, met advies of een combinatie. Snel en efficiënt te implementeren dankzij de platformstructuur. De kosten zijn beheersbaar omdat componenten de bestaande systemen gericht kunnen versterken. 

Het TJIP Insurance Platform maakt directe datastromen tussen de backoffices van aanbieders van verzekeringen en het intermediair mogelijk. Omgekeerd worden aanvragen en mutaties vanuit het intermediair direct verwerkt in de administraties van die aanbieders.  

Het leveren van een complete verzekeringsadministratie behoort ook tot de mogelijkheden. 

Online Afspraak Maken

Insurance TJIP

Eigenschappen:

  • Betere advies- en contactstrategie met meer aandacht voor preventie met inzet van financial planning ten gunste van nieuwe en bestaande klanten. 
  • Verzekeraars kunnen hun producten snel beschikbaar maken voor het intermediair. 
  • Intermediair heeft altijd de beschikking over de meest actuele verzekeringsproducten. 
  • Inclusief back-office functionaliteiten en koppeling op bestaande backoffices. 
  • Kostenbesparing door standaardisatie van offreren, aanvragen en muteren.  
  • Aansluiting op bestaande  governance structuren. Er vindt een track en trace van handelingen plaats en de werkwijze is compliant met Wft. 
  • Integratie van data binnen ter vergroting van snelheid en voorkomen van fouten .

Meer dan twintig jaar ervaring

TJIP heeft een solide basis opgebouwd op het vlak van hypotheken, verzekeren en wonen. We hebben het vertrouwen gewonnen van onze klanten en partners, voor wie bedrijfscontinuïteit en digitale transformatie voorop staan. 

Meer informatie over Insurance Platform

Wat onze klanten zeggen

TJIP's verzekeringsoplossingen worden door diverse grote klanten ingezet om de dagelijkse werkzaamheden sneller, slimmer, efficiënter en eenvoudiger te maken. De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk en daarom laten wij ze graag aan het woord.

Over TJIP

"TJIP bewijst zich als partner in business al jarenlang door een stabiele frontoffice voor a.s.r. AOV Collectief te leveren. De samenwerking met TJIP voor deze belangrijke schakel in onze waardeketen, verloopt prima. Mensen van TJIP ervaren wij als professionals, zowel op techniek .NET als op kennis AOV."
TJIP Jaap van den Hoek
Jaap van den Hoek
IT&C manager a.s.r.

Contactformulier

Zelf contact opnemen

Heeft u een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze social-media accounts.

TJIP Phone Icon +31 [0]15-789 0 789
TJIP Email Icon info@tjip.com

Meer informatie?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

umbrella