<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Woondata

TJIP biedt snelle, betrouwbare en data-gedreven inzichten in wonen voor gebruik in klantreizen, dashboarding en analyses. Gebruikers hebben toegang tot woondata over objecten, omgevingen en financiën.   

TJIP biedt actuele en complete vastgoeddata vanuit een centraal punt aangeleverd. Aanlevering vindt plaats door een koppeling op een API.  Kosteneffectief opvraagbaar per adres of tegen voordelige pakketprijzen.  

Woondata

Actuele woondata

Eigenschappen

  • Minder invoerhandelingen bij woning gerelateerde onderwerpen.   
  • Advies voorbereiden met behulp van een woningprofiel op basis van postcode, huisnummer. Direct inzicht in o.a. woningwaarde, bouwkundige kenmerken en energielabel.  
  • Effectieve real-time signalen voor het intermediair, in te zetten voor nazorg acties  op een bestaande portefeuille.  
  • Efficiëntere (marketing) campagnes door de inzet van data voor het segmenteren van de portefeuille en het aanscherpen van doelgroepen. 

Meer dan twintig jaar ervaring

TJIP heeft een solide basis opgebouwd op het vlak van vastgoeddata. We hebben het vertrouwen gewonnen van onze klanten en partners, voor wie bedrijfscontinuïteit en digitale transformatie voorop staan. De klanten- en partnerlijst is een "Who’s Who" van succesvolle organisaties zoals Independer, ABN Amro, Dossierdata, MeetingpointAdvies. 

  • Basisgegevens voor bijvoorbeeld adresvalidatie. Om op een goede, soepele en flexibele manier met klanten te kunnen communiceren is het zaak om een goede onderliggende gegevensdatabase te hebben over het woonprofiel.

  • Objectgegevens, zowel qua locatie als bouwkundig. Met deze gegevens kan vastgoed geïdentificeerd en gevalideerd worden, kan de ligging bepaald worden en zijn alle bouwkundige details inzichtelijk.

  • Omgevingsgegevens. Hierin kunnen, naast de exacte locatie en de voorzieningen in de buurt van het object, ook omgevingsfactoren zoals reistijden, leefkwaliteit en luchtkwaliteit bekeken worden.
  • Gebruiker gegenereerde data en informatie. Unieke inzichten door gebruikersinput. Denk hierbij aan bijvoorbeeld energieverbruik en de beoordelingen van wijken en buurten. Uiteraard wordt er zeer zorgvuldig omgegaan met de privacy van de gebruikers.

  • Woonlasten en woningwaardes. Inzetbaar voor een nauwkeurig inzicht in de woonlasten per maand, een uitsplitsing naar operationele kosten, belastingen en financiering.

  • Marktanalyse met actuele data over de woningmarkt. Vierkante meterprijzen, inhoudsprijzen, aantal woningen dat wordt aangeboden en ook de kansen in de markt in het betreffende gebied.

Innovatie op basis van data

We maken de kracht van data beschikbaar voor onze klanten & partners. Wij brengen de IT-, proces- en data-kennis bij elkaar en ondersteunen inhoudelijk waar nodig. Dit leidt tot krachtige use-cases in sectoren als hypotheken, verzekeren, energie, verduurzaming en vastgoed.

Over TJIP woondata

"“Kijk niet alleen naar beschikbare data, maar met name naar hoe daar beslisinformatie van gemaakt kan worden. Die ‘actionable insights’ maken tastbaar wat uiteindelijk op basis van de data gedaan kan worden. Daar helpt TJIP haar klanten en partners bij."

Pasfoto sander 1
Sander van der Aa
Business Development +31 6 21 13 45 30

Contactformulier

Zelf contact opnemen

Heeft u een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze social-media accounts.

TJIP Phone Icon +31 [0]15-789 0 789
TJIP Email Icon info@tjip.com

Meer informatie?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Brief final