<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

L  O  F  T

Living as a Service

De toekomst van wonen

De wereld veranderd. Samenlevingen krijgen steeds vaker te maken met economisch turbulente tijden. Belangrijke beleidsdomeinen rond wonen zijn grote portefeuilles geworden voor gemeenten, woningcorporaties en vastgoedinvesteerders. Met een set aan innovatieve oplossingen staan wij deze partijen bij in hun uitdaging om meer uit hun stenen te halen, de woningmarkt duurzamer te maken, huurders beter te faciliteren en te zorgen voor een gezonde doorstroom op de woningmarkt. Wij werken aan modules voor:

  • Preventie en schuldhulpverlening 

  • Sociale interactie en bestrijding eenzaamheid

  • Lokale deeleconomie (digital currency)
  • Energie en verduurzaming

  • Financiële oplossingen

  • Home automation en domotica

Een uniek concept

De belangrijkste bron van vermogensongelijkheid in Nederland is de woningmarkt. Woningbezitters lossen binnen dertig jaar hun hypotheekschuld af. Daarna is hun huis hun bezit. Huurders daarentegen betalen over dertig jaar nog altijd huur en hebben vervolgens niks opgebouwd, en dat is veelal geen vrije keuze. Vreemd toch?

Door middel van social crediting bieden wij huurders een nieuwe vorm van vermogensopbouw. Want een goede huurder is goud waard. 

Over Loft:

"Loft biedt als overkoepelend serviceplatform innovatieve oplossingen voor zowel huurders als verhuurders. Alles is hierbij gericht op het bouwen van een duurzame relatie tussen deze partijen. De modules stimuleren interactie, controle en beweging op de woningmarkt."

Kees Haverkamp
Kees Haverkamp
Director Innovations, TJIP

Pilot The Green Village

Een proeftuin voor duurzame innovaties, gevestigd op de campus van de TU Delft. The Green Village is een openluchtlaboratorium voor experimenten met nieuwe technologieën voor de woon- en leefomgeving.

Geïnitieerd vanuit het TJIP Innovation Lab werken wij hier samen met Samen Doen aan een proefopstelling om niet de woning te verduurzamen, maar de inwonende. Kan je duurzaamheid stimuleren door bewoners te waarderen voor goed en verantwoordelijk (energievriendelijk) gedrag?

'Disruption is either going to happen to you, or because of you.'

Onze partners

Echte innovatieslagen worden niet achter gesloten deuren gemaakt, maar in samenwerking met anderen. Onze partners hebben innoveren tot hun prioriteit gemaakt. Door onze expertises te bundelen bieden we dienstverlening die het verschil maakt.

Jumba_logo_
DIGIDO_Logo
Green Village Logo-aquafresh
Logo Samen Doen

Meer weten over Loft?

Neem contact op.

+31 [0]15-789 0 789
info@tjip.com

Laat een bericht achter.