<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Ons verhaal

Mensen staan niet dagelijks stil bij de toekomst, maar ze willen later wel kunnen leven zoals zij dat graag willen. En dus is het belangrijk om de juiste financiële keuzes te maken.

Veel mensen vinden dat knap ingewikkeld. Het is al lastig om te weten wat je nu belangrijk vindt, laat staan in de toekomst. Bovendien is het aanbod zo groot dat je moeilijk kunt bepalen wat voor jou het beste is.

Aanbieders en adviseurs willen mensen graag goed begeleiden. Maar dat blijkt vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want alles verandert continu: de markt, regelgeving, wat mensen belangrijk vinden. En wat werkt voor de een werkt niet voor de ander. TJIP gelooft dat dit veel beter kan. Belangrijke financiële keuzes moet je met vertrouwen kunnen maken. Daarom gaat TJIP de strijd aan met complexiteit. En maakt daarbij volop gebruik van zijn typische Delftse innovatiekracht.

Onze Smart Journeys


Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. We creëren smart journeys voor financieel dienstverleners die slim gebruik maken van data en expertise zodat gebruikers overzicht en inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Financieel plannen

Help je klanten om hun toekomstige doelen te bereiken.

Slimmer
Wonen

Stel de persoonlijk situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Wees daar waar je klanten zijn. Eenvoudig met lage kosten nieuwe producten naar de markt brengen. 

De Smart Journeys worden mogelijk gemaakt door TJIP Smart Platform. Een uniek modulair platform voor financieel dienstverleners wat eindgebruikers en professionals helpt bij het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten.

De modules zijn zo ontworpen dat ze perfect aansluiten op bestaande processen en systemen en ze zijn dus eenvoudig inpasbaar.

Financieel dienstverleners krijgen een helder beeld van de behoeften van hun klanten zodat ze hier proactief op kunnen inspelen. Dienstverlenen en ondernemen gaan zo prima samen. Het resultaat: hogere conversiecijfers en meer klantbehoud.

Meer weten

Smart Journeys op maat

Wij werken ook nauw samen met opdrachtgevers om op maat gesneden oplossingen te realiseren die verder gaan dan wat elders gebruikelijk is. Bovendien sluiten deze oplossingen naadloos aan op bestaande kernprocessen. Zo ontstaat een uitzonderlijk goede gebruikerservaring waarmee opdrachtgevers zich onderscheiden in de markt.

Enkele van onze klanten

Wij zijn gecertificeerd

Meer weten over TJIP?