<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Ons verhaal

Onze oorsprong 

Het verhaal van TJIP begon in 1999 toen een team van visionairs besloot het traditionele IT-landschap te transformeren. Niet enkel om verandering teweeg te brengen, maar om mensen en bedrijven echt vooruit te helpen. Met onze slimme aanpak gaan wij de strijd aan tegen complexiteit. Al meer dan 20 jaar automatiseren wij kernprocessen met onze unieke standaardmodules om ze slimmer, sneller en efficiënter te maken. Wij doen dit voor de sectoren wonen, verzekeren en pensioen. Dit heeft geleid tot langdurige en succesvolle relaties met toonaangevende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Stater, Rabobank, AIG, Movir, DSW en Eurocross/Achmea.  

Missie vanuit Delft 

Ons hoofdkantoor is gevestigd op het terrein van de Technische Universiteit, in de technologiestad Delft. Hier werkt ons internationale team van ruim 100 experts aan onze missie: consumenten en professionals bij complexe situaties op cruciale momenten grip geven met behulp van technologie.

 

Gesteunt door sterke partners 

TJIP geniet het vertrouwen en de stabiliteit van een solide aandeelhouder die tevens succesvolle bedrijven zoals Optiver, Cardiologie Centra Nederland en ANP in portefeuille heeft. Dit biedt ons niet alleen financiële slagkracht, maar ook directe toegang tot een netwerk van topexperts binnen de sectoren waarin wij actief zijn.

Samen sterker innoveren 

Onze passie voor innovatie is mede te danken aan onze nauwe samenwerking met de TU Delft. Deze relatie biedt ons toegang tot academisch talent en de nieuwste technologische inzichten. Hierdoor blijven we nieuwsgierig en leggen we de lat telkens hoger.

 

Onze toewijding aan veiligheid 

In de branches waarin TJIP actief is, draait alles om persoonsgegevens. Daarom besteedt TJIP veel aandacht aan de hoogste compliancy- en securityrichtlijnen. We zijn dan ook ISO 27001 en SOC2 type 2 gecertificeerd.

Van Customer Journey naar Smart Journey 

Bij TJIP staat de klant altijd centraal. Door onze diepgaande branchekennis te combineren met de juiste technische kennis, zetten we in op het creëren van efficiënte customer journeys met een zo hoog mogelijk STP-niveau. Tevens denken we mee met onze klanten over welke data op welk moment relevant is en voor wie. Hiermee bieden we een optimale werkwijze voor het bedienen van de klanten van onze opdrachtgevers.

 

Terwijl veel bedrijven een statische benadering van de 'customer journey' hanteren, kiezen wij voor een dynamische aanpak. Door de stappen slimmer te maken en beter met elkaar te verbinden ontstaat een ‘Smart Journey’ gebaseerd op slimme algoritmen en data-integraties. Hierdoor kunnen zowel onze opdrachtgevers als hun klanten met vertrouwen de juiste keuzes maken, resulterend in een proces dat niet alleen eenvoudiger en efficiënter is, maar ook leidt tot een verbeterde klantbeleving.

Onze impact in de praktijk 

Het overtuigendste bewijs komt van onze klanten zelf. Zij zijn het die, met onze oplossingen, miljoenen Nederlanders in staat stellen om beter inzicht te krijgen in complexe zaken zoals hun hypotheek, verzekeringen en pensioen.