<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Meet ups

Blijf ook slimmer met TJIP. We zijn regelmatig te vinden op congressen en beurzen, treden regelmatig op als gastspreker en organiseren eigen events. Bekijk hieronder waar je ons de aankomende tijd kunt ontmoeten.

Filter op onderwerp

Illustraties-website-tjip-meet-up

TJIP - Smart Sessie

Woensdag 20 september 2023
Art Centre Delft
Registreer gratis
30 plekken beschikbaar
Kom naar de TJIP Smart Sessie op 20 september voor een diepgaande blik op de digitalisering van klantreizen. Leer, innoveer en verfijn je aanpak met expert Nienke Bloem. Mis het niet!
Ja! Ik wil aanwezig zijn

Meer weten over verzekeren?

Onze smart journeys


Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. Met die complexiteit gaat TJIP de strijd aan. We creëren smart journeys voor onze dienstverleners die slim gebruik maken van data & expertise zodat gebruikers overzicht & inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Wonen & Lenen

Stel de persoonlijke situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Zorg voor vertrouwen, flexibiliteit en inzicht in elke verzekeringsreis.

Slimmer
Pensioen

Geef klanten duidelijkheid en regie in pensioenkeuzes.

TJIP Smart Solutions

Smart journeys op maat laten maken? Wij hebben ruime ervaring voor dienstverleners die op cruciale momenten in de klantreis het verschil moeten maken voor hun klanten.