<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Oriëntatie wonen

2.3 - stap 1@4x mobile 2.3 - 1@4x-2
2.3 - stap 2@4x mobile 2.3 - 2@4x-2
2.3 - stap 3@4x mobile 2.3 - 3 @4x-2
1
2
3
De oriëntatie fase draait vaak voornamelijk om het bepalen van een maximale hypotheek, wat niet altijd de beste keuze is voor de klant op de lange termijn.
Vanaf de eerste oriëntatie biedt het een betere en diepgaande klantervaring. De integratie van zaken zoals relevante vastgoeddata en verduurzamingskansen resulteert in een veel duidelijker beeld van wat mogelijk is.
Er is een verhoogde klanttevredenheid en betere conversieratio’s doordat er beter wordt afgestemd op de individuele behoefte van de klant.

Wat is het?

De module Oriëntatie Wonen ondersteunt mensen bij het vinden van hun plek op de woningmarkt, afgestemd op hun persoonlijke wensen en situatie.

Het gaat niet alleen om wat je kunt lenen, maar om hoe je wilt wonen. Daarnaast wordt het totaalbeeld niet alleen bepaald door de hypotheek, maar ook door de te verwachten energielasten en verduurzamingsmogelijkheden.

Deze module helpt klanten in de oriëntatiefase bij het kiezen van de voor hen juiste woning, rekening houdend met gewenste woning- en omgevingskenmerken, verantwoorde financiële haalbaarheid en verduurzaming.

Met de slimme services die worden aangeboden via API’s kunnen aanbieders en adviseurs hun oriëntatieproces op maat aanpassen. Een maximale hypotheekberekening is slechts één van de vele functies.


Daarnaast biedt TJIP waardevolle vastgoeddata aan, wat niet alleen invoerhandelingen minimaliseert maar ook de oriëntatie persoonlijker maakt, bijvoorbeeld bij het inschatten van het verduurzamingspotentieel van een woning.

 

Voordelen

  • Verhoogde klantenbinding tijdens de oriëntatiefase.
  • Hogere relevantie dankzij de integratie van actuele vastgoeddata.
  • Begin eenvoudig met het verzamelen van een klantprofiel.

 

  Deze module is onderdeel van TJIP Smart Platform. Een uniek modulair platform voor financieel dienstverleners wat eindgebruikers helpt bij het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten.