<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Actief beheer

2.8 - stap 1@4x mobile 2.8 - 1@4x-1
2.8 - stap 2@4x-1 mobile 2.8 - 2@4x-1
2.8 - stap 3@4x mobile 2.8 - 3@4x-1
1
2
3
Onzekerheid bij consumenten over de vraag in hoeverre hun verzekeringsproduct nog past bij hun bestaande situatie.
Toevoegen van data zorgt hier voor een scherpere blik op nieuwe premies, gezinssituatie, gewijzigde economische omstandigheden en persoonlijke doelen.
Meer loyale klanten. Verbeter het rendement op je klantportefeuille. Voldoe aan eisen die toezichthouders stellen aan actief klantbeheer.

Wat is het?

Een slimme workflow die helpt om het rendement van een bestaande klantenportefeuille te verhogen door de juiste klanten op het juiste moment te benaderen met relevante informatie en de mogelijkheid tot advies. Daarnaast helpt het financieel dienstverleners bij het voldoen aan richtlijnen vanuit toezichthouders inzake klantbeheer.


De module maakt het mogelijk om je medewerkers en ook externe adviseurs toegang te verlenen tot de dossiers. Op die manier kunnen zij de dossiers zelf behandelen. Zij kunnen de dossiers van hun relaties inzien, hun relaties uitnodigen voor een online adviesgesprek of een proefberekening maken op basis van de bestaande gegevens.

 

Doordat het een webbased-oplossing is werken alle medewerkers met dezelfde versie en is alle informatie die wordt verwerkt real-time inzichtelijk.
Het systeem is zo ingericht dat het makkelijk is om rapportages te maken.

 

Voordelen

  • Meer rendement halen uit de klantenportefeuille.
  • Helpt bij voldoen aan richtlijnen en eisen vanuit toezichthouders.

 

  Deze module is onderdeel van TJIP Smart Platform. Een uniek modulair platform voor financieel dienstverleners wat eindgebruikers helpt bij het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten.