<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Smart Signals

2.10 - smartsignals - stap 1 mobile 2.10 - 1
2.10 - smartsignals - stap 2 mobile 2.10 - 2
2.10 - smartsignals  - stap 3 mobile 2.10 - 3
1
2
3
Klanten hebben weinig contact met hun financieel dienstverlener, die op zijn beurt beperkt zicht heeft op de individuele klantbehoeften en wat er in de portefeuille speelt.
Smart Signals biedt goed zicht op toekomstige klantbehoeften. Toevoeging van data en voorspellende rekenkracht zorgt voor inzicht in de persoonlijke situatie en toekomstige mogelijkheden en risico’s.
Hoger rendement op een portefeuille. Kansen uit eigen portefeuille hebben een hogere kans op conversie dan focus op nieuwe klanten.

Wat is het?

Zonder proactieve klantbenadering raak je bij je klanten steeds verder uit beeld. Veel aanbieders vinden dit echter complex en tijdrovend, en ze vragen zich af of het wel voldoende oplevert. Dit terwijl kansen uit eigen portefeuille een hogere kans op conversie hebben dan focus op nieuwe klanten.  

 

Smart Signals biedt goed zicht op toekomstige klantbehoeften, zodat financieel dienstverleners hier proactief op kunnen inspelen, wat leidt tot een hoger rendement op een klantportefeuille. 

 

Dankzij de data worden uit een veelheid van mogelijkheden precies die klanten geselecteerd die het meest interessant zijn voor financieel dienstverleners.  

 

TJIP introduceert voortdurend nieuwe signalen waarmee een nieuwe journey gestart kan worden. Bijvoorbeeld de kans tot verhoging van een hypotheek op basis van verduurzamingspotentie bij een specifieke woning, hogere woningwaarde, kans op gezinsuitbreiding bij een specifieke klant.

 

Voordelen

  • Rendement van je portefeuille verhogen.
  • Relatiebeheer effectiever inzetten door je tijd te besteden aan je meest kansrijke klanten.
  • Voldoen aan verplichtingen op vlak van nazorg volgens AFM.

 

  Deze module is onderdeel van TJIP Smart Platform. Een uniek modulair platform voor financieel dienstverleners wat eindgebruikers helpt bij het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten.