<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Onze Platforms

De Business Platforms die TJIP heeft ontwikkeld worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Ze vergemakkelijken het werk van gebruikers, geven inzicht en controle op belangrijke keuzemomenten en maken technologie toegankelijk en hanteerbaar. Wij bouwen deze Platforms voor bedrijven en instellingen uit diverse branches:

Banking.png

Banking Platform

Het Banking Platform faciliteert de digitale klantreis voor online vergelijken, berekenen, aanvragen, inzien of wijzigen van bancaire producten.

Expertise hypotheken
Insurance.png

Insurance Platform

Het Insurance Platform biedt modules voor de efficiënte distributie van producten van verzekeraars en service providers richting de markt en interne organisatie.

Expertise verzekeren
Healthcare.png

Healthcare Platform

Het Healthcare Platform ondersteunt zorginstellingen met onder andere een elektronisch patiëntendossier (EPD) en ondersteuning voor de behandelaar.

Healthcare Platform
Assistance.png

Assistance Platform

Het Assistance Platform voorziet hulpverlenende instanties van unieke dossier- en workflow systemen om medewerkers te ondersteunen met professionele hulpmiddelen.

 

Assistance Platform
Morgage.png

Mortgage Platform

Het Mortgage Platform biedt een complete straat van oriëntatie tot het passeren van de hypotheken. Van online vergelijken tot aan het aanvragen van hypothecaire producten.

 

Expertise woondata
Personal Finance.png

Personal Finance Platform

Het Personal Finance Platform is de slimme 'Mijn-omgeving’ voor financiële instellingen. Hiermee biedt u uw klant een veilig platform voor het beheren van persoonlijke gegevens.

 

Expertise financial planning

Contactformulier

Zelf contact opnemen

Heeft u een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze social-media accounts.

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bram Nawijn
Director Platform Engineering
Bram Nawijn.png