<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Onze Platforms

De Business Platforms die TJIP heeft ontwikkeld worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Ze vergemakkelijken het werk van gebruikers, geven inzicht en controle op belangrijke keuzemomenten en maken technologie toegankelijk en hanteerbaar. Wij bouwen deze Platforms voor bedrijven en instellingen uit diverse branches:

Banking Platform

Onze bancaire software faciliteert de digitale klantreis voor online vergelijken, berekenen, aanvragen, inzien of wijzigen van bancaire producten.

Meer over Banking Platfoms

Insurance Platform

Verzekeringssoftware biedt modules voor de efficiënte distributie van producten van verzekeraars en service providers richting de markt en interne organisatie.

Meer over Insurance Platfoms

Healthcare Platform

Het Healthcare platform ondersteunt zorginstellingen met onder andere een elektronisch patiëntendossier (EPD) en ondersteuning voor de behandelaar.

Meer over Healthcare Platforms

Assistance Platform

Assistance Platform voorziet hulpverlenende instanties van unieke dossier- en workflow systemen om medewerkers te ondersteunen met de best mogelijke professionele hulpmiddelen.

 

Meer over Assistance Platfoms

Mortgage Platform

Het Mortgage Platform biedt een complete straat van oriëntatie tot het passeren van de hypotheken.  Van online vergelijken tot aan het aanvragen van hypothecaire producten.

 

Meer over Mortgage Platfoms

Contactformulier

Zelf contact opnemen

Heeft u een vraag? Bereik ons per telefoon, e-mail of via een van onze social-media accounts.

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bram Nawijn
Director Innovations
Bram Nawijn.png