<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

ABN AMRO & TJIP samen op Mortgage Week 2016

30 september 2016
Hesly Bentvelsen
Case

Crash Course - ‘Wendbaarheid door ICT’

Op 12 oktober staan we samen met ABN AMRO op de Mortgage Week 2016. In een Crash Course laten we zien welke mogelijkheden ICT biedt om als organisatie snel en effectief in te kunnen spelen op situaties in de markt. Daarbij wordt inzicht gegeven in de praktijkcase Rentebemiddeling.

Sprekers:

  • Kitty de Heiden: Manager Product marketing, Portefeuille & Prijs Wonen, ABN AMRO
  • Igor Gavic: COO, TJIP

Praktijkcase: Rentemiddeling online bij ABN AMRO

Een actueel onderwerp waarvoor Michiel Meijer van ABN AMRO twee keer op tv is aangeschoven in het kritische consumentenprogramma RADAR. Hierbij werd door ABN AMRO de ambitieuze toezegging gedaan een digitale mogelijkheid voor rentemiddeling medio 2016 beschikbaar te hebben voor haar hypotheekklanten. - Het belooft dus een interessante Crash Course te worden waarbij we samen met ABN AMRO laten zien hoe we er in geslaagd zijn deze pittige uitdaging in zeer korte tijd succesvol te realiseren.

Over Mortgage Week 2016 / Hypotheekweek 2016

Dit jaarlijkse druk bezochte hypotheek evenement wordt met name bezocht door senior management uit de hypotheekbranche. Het evenement is niet alleen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op hypotheekgebied, maar biedt ook volop ruimte voor inspiratie, discussie en netwerken. De IIR Mortgage Week wordt georganiseerd door IIR, expert in conferenties en trainingen en is een driedaags financieel evenement van 12 t/m 14 oktober 2016 waarbij elk aspect van de hypotheekbranche zal worden belicht.

Met ons naar de Mortgage Week 2016

Als officiële partner van de Mortgage Week 2016 kunnen we enkele genodigden meenemen naar het event. Onze gasten krijgen 20% korting op hun tickets. Vul onderstaand formulier in om meer informatie over dit aanbod te ontvangen. 

TJIP & Events

Naast aanwezigheid op events als de IIR Hypotheekweek en AM Innosurance organiseert TJIP ook met enige regelmaat eigen events. In juni dit jaar vond er onder andere een inspirerende Roundtable plaats over de Robothypotheek en op 8 september 2016 organiseert TJIP het event Robotisering in de financiële markt voor marketeers, ICT-ers en hoger management van verzekeraars en banken.

 

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief

Onze smart journeys


Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. Met die complexiteit gaat TJIP de strijd aan. We creëren smart journeys voor onze dienstverleners die slim gebruik maken van data & expertise zodat gebruikers overzicht & inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Financieel plannen

Help je klanten om hun toekomstige doelen te bereiken.

Slimmer
Wonen

Stel de persoonlijk situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Wees daar waar je klanten zijn. Eenvoudig met lage kosten nieuwe producten naar de markt brengen. 

TJIP Smart Solutions

Smart journeys op maat laten maken? Wij hebben ruime ervaring voor dienstverleners die op cruciale momenten in de klantreis het verschil moeten maken voor hun klanten.