<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

TJIP over AI tijdens AM Innosurance 2017

21 februari 2017
Hesly Bentvelsen
Case

Delft, 5 juni 2017 – Artificial Intelligence (AI) en conversational interfaces helpen klantcontact te versterken. Hoe, daarover spreken Edgar Beckand, Strategy Director bij digital agency Mirabeau en Dingeman Leijdens, CEO en oprichter van TJIP, op 27 juni, tijdens het AM:Innosurance event dat als thema heeft ‘smarter and faster’.

De digitale transformatie, die nu zo’n negen jaar gaande is, laat een verschuiving in focus zien van mobile-first denken naar Artificial Intelligence (AI)-first. In het kielzog van de Amazon Echo, een stembestuurde luidspreker, volgde een breed aanbod van AI-services, die geheel nieuwe klantervaringen mogelijk maken in een sterk versnipperd omnichannel landschap. Hoe kun je hier als bedrijf goed op inspelen?

AI en conversational interface

In een parallelsessie op AM:Innosurance bespreken Leijdens en Beckand de mogelijkheden van AI, met name voor de ontwikkeling van conversational interfaces zoals intelligente personal assistants en chatbots voor verzekeraars. Beckand zal aan de hand van de chatbot case van Transavia de learnings over het opzetten van innovatieprojecten en de ontwikkeling van conversational interfaces delen met het publiek. Vervolgens gaat Leijdens dieper in op de toepassingsmogelijkheden van deze nieuwe manieren van communiceren binnen een verzekeringsplatform.

Dingeman Leijdens, founder en CEO van TJIP, de Delftse platform engineers: ’Wij zien het als een uitdaging om de front-offices van onder meer financials naar een volgend niveau te brengen; van de introductie van een extranet tot het realiseren van digitaal advies. Zonder de ontwikkeling van conversational interfaces is het volgende niveau in klantcontact niet haalbaar.’

Edgar Beckand, Strategy Director bij Mirabeau en Mirabeau Labs: ‘Organisaties die de digitale transformatie niet bijhouden zullen de boot missen. Transavia is al ver met conversational interfaces, en daarom hebben we deze case gekozen om met het publiek te delen. Verzekeraars kunnen wat dit betreft nog veel leren van de reisbranche.’ 

Over Mirabeau

Mirabeau helpt merken zoals ING en Transavia om in hoog tempo in te spelen op de steeds veranderende klantvraag. Vanuit klantbehoefte en gedrag, ontwikkelt het bureau platformen voor marktleiders waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden. Mirabeau heeft bijna 300 medewerkers en kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Hoorn, Parijs en Guangzhou.

Over TJIP

De platform engineers van het Delftse technologiebedrijf TJIP ontwikkelen en ontwerpen digitale platformen om mensen, kennis en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten werken. Klanten worden zo nog beter bediend en medewerkers voelen zich nog meer betrokken.

TJIP bouwt platformen die eenvoudig koppelbaar zijn met andere systemen. Het gebruikt daarvoor een waaier aan bewezen en nieuwe technologieën en test, verbetert en valideert deze in het TJIP LAB. Tijdens de TJIP Sessions wordt de opgedane kennis over techniek en marktontwikkelingen gedeeld met de markt.

In Delft werken honderd gedreven professionals aan mission critical platformen bij onder andere ABN AMRO, Achmea, BlackRock, Eurocross en HSK.

Tjip-MachineLearning-cover-mockup

 

Lees ook: The Fundamentals of Machine Learning [whitepaper]

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief