<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Case: Beter inzicht met vastgoed- en omgevingsdata

01 november 2021
Sander van der Aa
Case

Delft, 1 november 2021 - Als module van TJIP Smart Platform leveren wij actuele vastgoed- en omgevingsdata. Die data kan op verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld om (aanvraag) processen te versnellen, portefeuilles te analyseren en om marktinzichten te verzamelen. Een mooie case over het verzamelen van marktinzichten is de recente samenwerking tussen TJIP en MCR Retailminds.

MCR Retailminds is een adviesbureau voor retailorganisaties en geeft advies op het gebied van groei- en vestigingsvraagstukken. De data van TJIP Smart Platform wordt ingezet ondersteunend aan het platform van MCR Retailminds voor bepaling van aantrekkelijke vestigings- en bewerkingsgebieden door retailorganisaties en ook als ingang voor het opzetten van gerichte marketingcampagnes. Deze inzichten worden ook steeds vaker gebruikt door financieel dienstverleners. De inzichten worden gebruikt om te bepalen wat aantrekkelijke locaties zijn om een nieuwe vestiging te openen of in welke wijken een bepaalde marketingactie goed zal werken.

Wil je ook weten op welke wijze vastgoed en omgevingsdata vanuit TJIP Smart Platform jou verder helpt? Neem dan contact op met Sander van der Aa via s.vanderaa@tjip.com.

Meer over onze Woondata 

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief

Onze smart journeys


Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. Met die complexiteit gaat TJIP de strijd aan. We creëren smart journeys voor onze dienstverleners die slim gebruik maken van data & expertise zodat gebruikers overzicht & inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Wonen & Lenen

Stel de persoonlijke situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Zorg voor vertrouwen, flexibiliteit en inzicht in elke verzekeringsreis.

Slimmer
Pensioen

Geef klanten duidelijkheid en regie in pensioenkeuzes.

TJIP Smart Solutions

Smart journeys op maat laten maken? Wij hebben ruime ervaring voor dienstverleners die op cruciale momenten in de klantreis het verschil moeten maken voor hun klanten.