<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Terugblik IIR event 2018: Artificial Intelligence

13 april 2018
Hesly Bentvelsen
Case

Donderdag 29 maart was ook TJIP aanwezig in de Zilveren Toren te Amsterdam als gastspreker op het IRR Artificial Intelligence congres 2018. De dag stond in het thema van AI met een specifieke focus op Risk en Finance.

TJIP trad deze dag wederom op in samenwerking met het onlangs overgenomen Newest Industry. Wessel Heikens (TJIP) en Kees Haverkamp (Newest Industry) spraken in twee aparte sessies over ‘Blockchain & AI as Decentralized Artificial Intelligence’, trending onderwerpen in de financiële wereld waar momenteel in het TJIP Innovation Lab tevens veel tijd aan wordt besteed. Tijdens de sessies werden diverse praktijkvoorbeelden uit het verzekeringswezen voorgelegd en besproken met concullega’s uit de financiële sector.

“Door deel uit te maken van dit soort bijeenkomsten versterken wij met TJIP onze positionering als ‘Platform Engineers’ en geven we meer body aan ons Innovation Lab, waar AI inmiddels een grote rol is gaan spelen”.

Wessel Heikens, Marketeer bij TJIP.

Naast TJIP waren ook bedrijven als ABN Amro, Rabobank, Deloitte, Google Cloud en APG aanwezig om het te hebben over de impact van AI en de invloed dat het heeft en zal gaan hebben op onze sectoren.

Lees ook: The Fundamentals of Machine Learning [whitepaper]


Over TJIP

'The Platform Engineers' van het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwen en ondersteunen digitale platforms samen met de businesspartners van het bedrijf. Het betreft onder meer platforms voor banken en verzekeraars in Nederland. De platforms helpen om kennis, mensen en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten functioneren. TJIP heeft als missie met branche-brede software platforms de bedrijfskritische processen van onder meer financiële instellingen op eenvoudige wijze beschikbaar te maken voor adviseurs en consumenten. In Delft werken meer dan honderd gedreven professionals aan mission critical platforms bij onder andere ABN AMRO, Achmea, BlackRock, Eurocross en HSK.

Over Newest Industry

Digital Agency Newest Industry gaat verder waar andere digital agencies stoppen. Newest Industry levert de beste online klantreizen. Altijd. Dit doet het bedrijf door het leveren van innovatieve digitale concepten. Deze innovaties, waarbij het mes aan markt en consumenten kant snijdt, zijn geoptimaliseerd voor customer engagement en retention, zoals Jumba.nl en Digido.nl. Dankzij de combinatie van waardevolle datasets en analyses, interactiemogelijkheden en conversiegerichte UX is Jumba het modernste woonplatform van Nederland. Digido is een veilige financiële 'Mijn'-omgeving met dashboard.

Tjip-MachineLearning-cover-mockup-1Lees ook: The Fundamentals of Machine Learning [whitepaper]
Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief