<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

TJIP gastspreker over Blockchain op FFP Congres 2017

27 september 2017
Maarten de Jonge
Case

Op donderdag 5 oktober vindt het FFP Congres 2017 plaats in Nieuwegein. In zeven edities is het FFP Congres uitgegroeid tot hét platform voor financiële planning in Nederland, waar zo’n duizend (!) professionals aanwezig zullen zijn.

De dag krijgt vorm door een aantal inspirerende Expert Meetings, op maat gemaakt voor de financieel planner. Walter Mosterd en Wessel Heikens zijn namens TJIP aanwezig en gaan het hebben over blockchain technologieën en het effect hiervan op ons dagelijkse leven.

De financiële sector wordt momenteel namelijk volledig op z’n kop gezet door slimme innovaties op het gebied van blockchain, artificial intelligence, machine learning en chatbots. De belofte is dat deze nieuwe technologieën klassieke diensten goedkoper, efficiënter en veiliger maken.

Zo heeft ook de blockchaintechnologie in potentie zeer vergaande implicaties voor de financiële sector. Blockchain zou veel data op een efficiëntere manier kunnen registreren. Maar wat betekent dit nu concreet? Gaat deze technologie ons werk veranderen? En waar komen we nu al gedecentraliseerde systemen tegen? 

Tijdens de Expert Meeting gaan we terug naar de kern van blockchain en leggen wij uit hoe je hier de komende jaren mee te maken kunnen gaat krijgen. 

Over TJIP

De platform engineers van het Delftse technologiebedrijf TJIP ontwikkelen en ontwerpen digitale platformen om mensen, kennis en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten werken. Klanten worden zo nog beter bediend en medewerkers voelen zich nog meer betrokken.

TJIP bouwt platformen die eenvoudig koppelbaar zijn met andere systemen. Het gebruikt daarvoor een waaier aan bewezen en nieuwe technologieën en test, verbetert en valideert deze in het TJIP LAB. Tijdens de TJIP Sessions wordt de opgedane kennis over techniek en marktontwikkelingen gedeeld met de markt.

In Delft werken honderd gedreven professionals aan mission critical platformen bij onder andere ABN AMRO, Achmea, BlackRock, Eurocross en HSK.

Tjip-blockchain-ebook

Lees ook: Toekomst van Blockchain in de financiële sector [e-book]

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief