<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

TJIP hoofdsponsor G-zaalhockey toernooi HUDITO 2018

14 januari 2017
Hesly Bentvelsen
Case

Zondag 28 januari 2017 organiseert hockeyclub Hudito uit Delft voor de negende keer op rij het regionale G-zaalhockeytoernooi voor regio West. Samen met de DirkKuytfoundation sponsort TJIP dit jaar wederom het evenement en daar zijn wij trots op!

Sport is voor iedereen belangrijk!

TJIP vindt het belangrijk dat deze talentvolle kinderen/volwassen plezier kunnen halen uit sport en daarom is het voor ons van belang om dit soort mooie initiatieven te steunen.

Spelers van 12 verschillende clubs zullen het tegen elkaar opnemen en strijden om de prijzen. Echter kan het ook voorkomen dat er wordt gespeeld in gemixte teams, wanneer een club onvoldoende spelers beschikbaar heeft. Dit is dan ook meteen één van de leukste kenmerken van het G-hockey: uiteraard is winnen belangrijk, maar de lol in het spel en het feit dat iedereen mee doet vormt de basis!

TJIP is de dag zelf aanwezig om de spelers aan te moedigen en te faciliteren met nieuwe hockeymaterialen.

Wij wensen alle hockeyers uiteraard vast succes en hopen u 28 januari ook te zijn!

TJIP Hesjes 2.png

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief

Onze smart journeys


Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. Met die complexiteit gaat TJIP de strijd aan. We creëren smart journeys voor onze dienstverleners die slim gebruik maken van data & expertise zodat gebruikers overzicht & inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Financieel plannen

Help je klanten om hun toekomstige doelen te bereiken.

Slimmer
Wonen

Stel de persoonlijk situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Wees daar waar je klanten zijn. Eenvoudig met lage kosten nieuwe producten naar de markt brengen. 

TJIP Smart Solutions

Smart journeys op maat laten maken? Wij hebben ruime ervaring voor dienstverleners die op cruciale momenten in de klantreis het verschil moeten maken voor hun klanten.