<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

TJIP benoemt Igor Gavic tot CEO

14 juli 2021
Maarten de Jonge
Case

Delft, 14 juli 2021 – TJIP The Platform Engineers uit Delft heeft met ingang van 1 juli een nieuwe CEO. Igor Gavic neemt die rol over van TJIP-oprichter Dingeman Leijdens. Igor Gavic werkt al ruim 20 jaar voor TJIP, de laatste jaren als COO. In deze functie hield hij zich bezig met de ontwikkeling van de platformstrategie. 

Dingeman Igor TJIP samen CEOIgor Gavic: “De medewerkers van TJIP worden gedreven door passie voor het ontwikkelen van software en het realiseren van vernieuwende oplossingen met diepgaande kennis van de markt. Vanuit de door Dingeman ingezette koers zal ik mij richten op verdere groei en versnelling om TJIP nog steviger te positioneren als dé platformleverancier voor financieel dienstverleners, met als speerpunten de domeinen Wonen en Verzekeren.” 

Dingeman Leijdens: “TJIP heeft zich sinds haar oprichting ontwikkeld tot een leidende speler in de markt met innovatieve software-oplossingen gericht op financiële dienstverleners. Wij vinden dat het nu tijd is om een volgende stap te zetten, nieuw elan en verse ambities. Igor is daarvoor met zijn ervaring, gedrevenheid en kennis over onze klanten en partners, de juiste man op de juiste plaats. Ik doe met plezier en vertrouwen een stap opzij.” 

Dingeman Leijdens blijft betrokken bij TJIP als onderdeel van de directie, met focus op commercie. Ruim 20 jaar ervaring
 

TJIP is in 1999 opgericht door Dingeman Leijdens samen met een groep doorgewinterde software engineers. TJIP is groot geworden met de ontwikkeling van software ter ondersteuning van kernprocessen bij financiële dienstverleners. Sindsdien heeft TJIP veel kennis opgedaan van producten, processen en governance bij haar opdrachtgevers. Als ‘The Platform Engineers’ heeft TJIP zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in processen die zich richten op de totale customer journey bij financieel dienstverleners. TJIP groeide in ruim 20 jaar tijd naar een onderneming met 85 medewerkers en een omzet van ca. 12 miljoen euro.  

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief