<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Update! 14de editie van 'Hudito’s GGGGGrote Zaaltoernooi'

26 juni 2018
Hesly Bentvelsen
Case

Update! Na twee jaar onderbreking trapte hockeyclub Hudito zondagochtend 13 februari 2022 de veertiende editie van 'Hudito’s GGGGGrote Zaaltoernooi' voor hockeyers met een beperking af. Op het sportcomplex van de TU Delft speelden verschillende teams uit Nederland en België met hart en ziel zaalhockey om alle verloren tijd weer in te halen. TJIP vindt het erg belangrijk dat iedereen mag en kan sporten. We vinden het dan ook een eer dat wij het G-hockey toernooi van Hudito mochten sponsoren. Het was een heerlijke dag met veel energie, gezelligheid en natuurlijk sportiviteit. Tot volgend jaar!

1645699534658TJIP, sponsor van Hudito, feliciteert Hudito G1 met hun gouden mediale! Het G1-team heeft zich dit weekend nogmaals internationaal op de kaart gezet. In de Spaanse zon streden deHudito  spelers tegen andere internationale G-hockeyteams. De laatste wedstrijd tegen het team van Barcelona gaf de doorslag: GOUD voor Hudito!

Met als extra beloning dat G1-keeper Jorden de prijs in ontvangst mocht nemen voor beste keeper!

 Hudito hockeyteam TJIP

Lees nog meer over Hudito: TJIP hoofdsponsor G zaalhockey toernooi Hudito 2018 

 

Op 10 juni won een G-hockeyteam van Hudito al eerder goud tijdens de Special Olympics. Dit was een grootst evenement waar mensen met een handicap kunnen hockeyen.

Bekijk hier de highlight video van de Special Olympics hockey:

Blijf ook slimmer met
onze nieuwsbrief

Onze smart journeys


Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. Met die complexiteit gaat TJIP de strijd aan. We creëren smart journeys voor onze dienstverleners die slim gebruik maken van data & expertise zodat gebruikers overzicht & inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Financieel plannen

Help je klanten om hun toekomstige doelen te bereiken.

Slimmer
Wonen

Stel de persoonlijk situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Wees daar waar je klanten zijn. Eenvoudig met lage kosten nieuwe producten naar de markt brengen. 

TJIP Smart Solutions

Smart journeys op maat laten maken? Wij hebben ruime ervaring voor dienstverleners die op cruciale momenten in de klantreis het verschil moeten maken voor hun klanten.