<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

Onze partners

Bij TJIP willen we niet alleen klanten overtuigen van de noodzaak om de digitale transformatie in gang te zetten, we zijn zelf ook bereid risico's te dragen en mee te investeren. We investeren in bestaande en nieuwe platforms en acteren op eigen initiatief of als gezamenlijke onderneming met één of meerdere klanten.

Onderstaande platforms zijn ook 'Slimmer met TJIP'.

MeetingpointAdvies_Logo website breed 2
MeetingpointAdvies

MeetingpointAdvies versterkt de concurrentiepositie van financieel adviseurs door hen in staat te stellen sneller, slimmer en efficiënter te werken. Het platform ondersteunt het adviestraject van adviseurs voor de producten particuliere schadeverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Triple S logo zwarte letters Transparant 2000x930 Breed
Triple S unlimited

Triple S unlimited ontwikkelt al meer dan 15 jaar oplossingen voor aanbieders en administrateurs van financiële producten en het in omvang grotere intermediair. Triple S unlimited is de partner die hen bijstaat in het kostenefficiënt automatiseren van hun processen en het proactief beheer op hun relaties en producten.

Jumba_logo_rgb-01
Jumba

Jumba.nl is een data-gedreven online woonplatform van en voor consumenten. Ze werkt aan een toegankelijke, transparante en begrijpelijke woningmarkt voor consumenten. Volledig inzicht in alle belangrijke factoren, snel en gemakkelijk contact, zelf koop en verkoop regelen en een specialist inschakelen wanneer jij dat wilt.

Meer weten over TJIP?