<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

Platform Investors

Bij TJIP willen we niet alleen klanten overtuigen van de noodzaak om de digitale transformatie in gang te zetten, we zijn zelfs bereid risico's te dragen en mee te investeren. We investeren in bestaande en nieuwe Business Platforms en acteren op eigen initiatief of als gezamenlijke onderneming met één of meerdere klanten.

"Lippendienst bewijzen is niet genoeg" 

We geloven in Business Platforms 'powered by TJIP' en gedeelde financiering en visie.

Ontdek onze Platforms

Investeren doen we samen

Bij TJIP zijn wij van mening dat we ons geld moeten plaatsen waar onze mond is. Dit betekent investeren in bestaande en nieuwe Business Platform initiatieven. Aanspraak maken op het belang van Business Platforms is slechts een 'lip service'. Wat ons betreft is dit niet genoeg. TJIP gaat verder.

Give Platforms life

Dit doen wij samen met klanten, medewerkers en business partners. Omdat we het niet alleen kunnen. Omdat we geloven dat je alleen succesvol kunt zijn als je erkent dat je niet alles vanuit jezelf kunt doen en je je eigen kracht het meest benut als je bereid bent te delen met anderen en krachten te bundelen.

Human Centered

Bij TJIP zijn wij van mening dat doorbraak-platformontwikkelingen nooit uit één bedrijf komen maar alleen gebeuren door middel van een gemeenschap van mensen die op zoek zijn naar vooruitgang, samenwerken.

Finance Platform Investors TJIP

Platforming Solutions

TJIP's financieringsarm doet kapitaalinvesteringen in exclusieve Business Platform initiatieven, maar biedt ook grootschalige- en op maat gemaakte licentie- en pay-as-you-go Business Platforms vanuit de cloud.

Budget Clearing isn't easy

Het maken van grote technologieinvesteringen in uitdagende zakelijke omgevingen is niet makkelijk. Interne en externe politiek, complexe besluitvormings-structuren en onzekerheden in de technologische innovatie veroorzaken onverantwoordelijke vertragingen. TJIP denkt graag met uw organisatie mee om dit proces in beweging te krijgen. 

 people connecting working together TJIP

Bouwen doen we samen

De digitale transformatie vraagt om ondernemerschap en visie van leidinggevenden in bedrijven. De instigatoren moeten diplomatiek te werk gaan om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en kunnen onzekerheid ervaren doordat er onzekerheid is over de business case en de bijbehorende technologiekeuzes.

TJIP staat u bij in dit traject. Niet alleen in het maken van de beste beslissingen voor uw organisatie, maar ook in het vinden van de juiste resources om het gewenste resultaat te realiseren.

Ga het gesprek aan 

TJIP Funding

De portfolio van de TJIP Investors bestaat uit verschillende platforms die samen met partners en klanten, of in eigen zijn gerealiseerd. De realisatie van een nieuw platform vraagt om visie, strategie, funding en kennis van de markt en techniek. Samen met u realiseren wij graag het volgende platform.

Een greep uit ons investment portfolio

Meetingpoint_Logo website breed
Newest Industry TJIP
Jumba_logo_rgb-01
DigiDo 400 x 225
MeetingpointAdvies_Logo website breed 2
Triple S logo 3SU

Contactformulier

Neem contact op

Heeft u een vraag? Bereik ons via telefoon, e-mail of via een van onze socialmedia-accounts.

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Christian van Kooten
Director Business Development
Christiaan van Kooten TJIP