<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">
Bezoek het Innovation Lab >

TJIP Investors

Bij TJIP willen we niet alleen klanten overtuigen van de noodzaak om de digitale transformatie in gang te zetten, we zijn zelf ook bereid risico's te dragen en mee te investeren. We investeren in bestaande en nieuwe platforms en acteren op eigen initiatief of als gezamenlijke onderneming met één of meerdere klanten.

We geloven in platforms 'powered by TJIP' en gedeelde financiering en visie.

Powered by TJIP:

MeetingpointAdvies versterkt de concurrentiepositie van financieel adviseurs door hen in staat te stellen sneller, slimmer en efficiënter te werken. Het platform ondersteunt het adviestraject van adviseurs voor de producten particuliere schadeverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Lees meer op meetingpointadvies.nl

Triple S unlimited ontwikkelt al meer dan 15 jaar oplossingen voor aanbieders en administrateurs van financiële producten en het in omvang grotere intermediair. Triple S unlimited is de partner die hen bijstaat in het kostenefficiënt automatiseren van hun processen en het proactief beheer op hun relaties en producten.

 Lees meer op 3su.nl

Newest Industry is het startpunt voor vernieuwing binnen FinTech, InsurTech en PropTech. Het bedrijf innoveert en optimaliseert klantbelevingen door creativiteit te combineren met een gezonde dosis lef.

Lees meer op newestindustry.nl

Jumba.nl is een data-gedreven online woonplatform van en voor consumenten. Ze werkt aan een toegankelijke, transparante en begrijpelijke woningmarkt voor consumenten. Volledig inzicht in alle belangrijke factoren, snel en gemakkelijk contact, zelf koop en verkoop regelen en een specialist inschakelen wanneer jij dat wilt.

Lees meer op jumba.nl

DIGIDO is een slimme mijnomgeving voor consumenten en als white label in te zetten door dienstverleners. Met DIGIDO kunnen financieel dienstverleners een sterke relatie met hun klanten opbouwen en onderhouden. Of het nu gaat om het uitwisselen van stukken, reviewen van documenten of ondersteuning van een advies.

Lees meer op digido.nl

Contactformulier

Neem contact op

Heeft u een vraag? Bereik ons via telefoon, e-mail of via een van onze socialmedia-accounts.

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Christian van Kooten
Director Business Development
Christiaan van Kooten TJIP